För en tid sedan köpte jag som ni vet lite papper från designat, och jag har egentligen inte haft tid att göra några kort med dem, men idag tog jag mig tid för det gröna arket…riktigt fint är det!! Kortena blev väll ganska bra ändå…känns inte färdiga men ville ha några enkla…och minst ett utan text och det blev det faktiskt.

 

Ja först visste jag att jag skulle använd det gröna mönstrade arket, och sedan utgick jag bara från det då jag valde färger…så det blev brunt och grönt på en beige botten…fint det blev va! Blommorna blev pricken över i’t.

Sen skulle jag ju göra ett kort med text som också gick i grönt och det blev så här;

 

Tyvär syns inte riktigt färgerna då jag tar kortet med mobilen, hade verkligen velat ha en scaner eller något som fångar upp färgerna och visar dem som de är i verkligheten. Men jag får väll nöja mig med detta.

Ja vilket kort är just din favorit?? Jag gillar det första kortet allra bäst!

 

Snart ska jag fixa i ordning mig lite (läs klä på mig vettiga kläder) och sen ska jag Fredrik och Rocky gå ut och gå, sen hamnar vi nog ute hos mamma och där ska det sys som bara den. ..hoppas att jag kan förändra vardagsrummet lite senare ikväll…tror verkligen att det kan bli riktigt fint och höstigt…ni ska självklart få vara med och kika…

Nej nu ska jag titta klart på One Tree Hill sen bär det iväg..kanske skogen eller ringleden…jag hoppas det blir en skogspromenad!

see Ya

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *