Jag har nog världens bästa Mamma, jag och Fredrik packade in Rocky i bilen och tog med symaskinen och en jäkla massa tyg och några timmar senare kommer vi hem med gardiner och 4 kuddfodral, bra va!! Jag hade nog faktiskt inte kunnat reda ut det själv så det blev ju jättebra att mamma kunde det…så än en gång tack snälla mamma!!

Självklart ska ni få se lite hur det blev, tidigare har det varit ganska stilrent…men inte nu längre, men det blev mer hemtrevligt nu tyckte faktiskt båda jag och Fredrik…kanonbra.

Före

 

 Och så efter

Efter

 

 

Ja vi blev riktigt nöjda faktiskt…

Idag har jag hunnit med en hel del men mer blir det i morgon hoppas jag…dessutom ska jag leverera lite kort är det tänkt…annars får Fredrik göra det…men tror jag hinner det då jag lämnar Rocky där då jag ska vara barnvakt hos Jessica…

Ses i morgon

 

3 comments on “Tack snälla Mamma=)”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29