Jag fick ett uppdrag att göra små kort, som man kan hänga i tex paket eller buketter, och det har jag aldrig gjort förut…men jag satte igång och det gick otroligt fort eftersom de skulle vara billiga och enkla. Jag hade fullkomligt hjärnsläpp och stor brist på inspiration…men sen så kom jag av en slump på hur jag kunde göra och det blev faktiskt riktigt bra.

 

först blev dem så här, men blev inte riktigt nöjd…ville att dem skulle vara ganska lika och sen inte ta så lång tid…

Så sen blev dem så här

Jag har gjort dessa av samma papper…jag använde en tag som mall, så de blev lite större än det var meningen, och sedan stämplade jag upp stämpelmotivet på ett papper som var 3,5*9 cm stämplade inte hela motiv utan lät det komma utanför med…sedan klippte jag det lilla pappret på mitten och färste dem på distanser..satte dem med ett litet mellanrum, men dem är sammtidigt mönsterpassade..blev väldigt nöjd, har även mycket idéer för julkorten.

Ja nu har jag varit väldigt kreativ en stund, ska även försöka få lite vanliga kort gjorda, och så har jag beställning på 2 kort ett 50 års kort och ett bröllopskort..får väll se hur dem blir, spännande.

På dagens schema står matlagning, städning och sedan ska vi ut till mamma en sväng så ska hon hjälpa mig att sy gardiner och kuddfodral till vardagsrummet i det där fina tyget jag skrev om för ett tag sedan. Och om det blir bra så kommer det upp bilder på vardagsrummet senare i kväll…kommer att få en lite mer höstfeeling tror jag minsan.

Nej nu ska jag få lite gjort här hemma…laga kyckling och jaja det är ju inget spännande för er att veta…men i alla fall uppdaterar med stor sannorlikhet senare.

see ya

2 comments on “Tags…beställning..”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29