Jag har som ni märkt inte uppdaterat på hur länge som helst…visserligen bara två dagar, men det är länge för att vara mig…i förrgår i alla fall så kom mina nya visitkort som jag kommer lägga ut bilder på…dem var faktiskt väldigt fina…jag beställde visitkort innan jul förra året men dem var ju som sagt gratis och då kunde man ju inte redigera layouten så mycket men nu valde jag att betala lite extra och då fick jag bestämma vart texten skulle vara och så står det inte gratis hos vistaprint på baksidan..vilket helt klart var värt sina extra pengar…eller??

Om ni vill beställa Visitkort så kan man göra det på www.vistaprint.se men håll lite koll för det blir dyrare än man tänkt sig…jag skulle ”bara ha visitkort” men det slutade med visitkort, 2 pennor, ett block och adressetiketter…”lite dyrare” än vad som var meningen men lite skoj att ha sina egna saker liksom med sitt namn på.

I Fredags hade vi en dag ute i skogen med Felix och vi letade svamp men vi hittade mest älgflugor och mossa..inte helt lyckat med andra ord…men skoj hade vi i alla fall.

Och igår så hängde jag med Mamma och systeryster susanne till Hem & Hobby i Hjo och där spenderad jag en hel del tid och 300 spänn…blev lite prylar till sideboarden i hallen och ett underbart tyg…jag bara älskar det har tyvär inte tagit någon bild på det ännu men så snart det är gjort kommer det upp på bloggen!!*lovar* det bästa med tyger var att jag inte har någon direkt aning om vad jag ska göra med det dessutom trodde jag det kostade 70kr /m men hör och hämpna det kostade 10Kr/m så jag slog till på allt som var kvar hela 5 meter tyg…underbart nu ska jag bara vara kreativ och försöka få till något bra av det…planen är gardiner och kuddar och en egen designad hobby/pysselväska med de perfekta måtten…så nu ska jag designa lite och sedan försöka göra en väska som ser lika dan ut…lycka till Angelica för du har ju inte alls tummen mitt i handen då de gäller tråder tyg och en symaskin..eh..jaja…

Idag gick vi en kortis på Berget med Rocky som lyckades göra nr 2 inte mindre än 3 gånger…fattar inte hur han kan ha så mycket ehum skit i sig…äckligt…han blev säkert 2 kg lättare…han försökte ställa sig mot ett trä och det slutade med att han stod på bara frambenen men han insåg som tur var att han inte kunde göra nr 2 på ett lyckat sätt…haha…idiothund..

Jag lyckades med ett platt fall med på berget…shit jag stupade…på den minsta lilla rot ni kan tänka er…ballas ZERO!!! Så det blev tyvär inget sådant där nice stuntfall som ändå ser ”lite” snyggt ut..nej det var absolut inget sådant fall det var ett mindre snyggt fall…ehum foten vek sig och jag ramlade rakt ned och landade på ehum…min baktunga del…tur ändå att mitt nya hälsosamma liv inte påverkat min bakre del..eftersom jag landade mjukt i alla fall…fy vad pinsamt!!! EH skit samma jag bjur på det..Fredrik skratta som faan i alla fall…vänta du bara tills du ramlar Fredrik då ska jag skratta som bara den..

Sedan åkte vi hem till Fredriks föräldrar och käka supergod mat!! Och så blev vi kvar där en bra stund och tjöta lite och jag satte upp skyllten för korten..blev nice sen shoppade jag lite prylar till mitt kakfat som jag köpte i Göteborg i somras..minns ni?? har ni glömt bort det så kommer bilder på detta upp igen snart…men som vanligt sammarbetar inte mobilen…

Trodde för övrigt att min mobil var helt paj och den är bara ca 6 månader gammal…men den bara vibrerade till och så dog den…varenda gång jag pratade i den dessutom började en liten lampa lysa rött och hur jag än letade efter betydelsen av den där lilla lampan i brukshandvisningen så hittade jag den inte någon stans…slutsats…säkert en varningslampa för något livsfarligt!! Ringde till kundtjänst från mobilen..ehum inte så smart ”Vänte tiden beräknas vara mindre än 15 minuter” efter 11 minuter dör mobilen!!! Då var den väldigt nära att hamna på gatan söndertrampad…andra gången jag ringde upp var väntetiden öpver 25 minuter!!! Vadå börja på noll….? Så jag väntade med att ringa tills jag kom hem…då gick det fortare att komma fram…Beskrev problemet för killen och han säger att det låter som om jag behöver uppdatera programvaran…Eh uppdatera vad med what?? Han beskrev lite snabbt och jag lyckades faktiskt göra det…dock förvsann allt all sms men som tur var gjorde jag en backup innan…thank gawd=)

Och nu fungerar den …ehum jag hade ingen aning om att man var tvungen att uppdater mobilen via internet?? har nit hört talas om detta??

Ne nu ska jag inte skriva mer..nu ska jag käka hallonmousse..och kolla på Stor i Japan….

see yaaaa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *