Jag har börjat bli riktigt dålig på att uppdatera märker jag….men så kan det vara…I går åkte vi till Skövde jag och Fredrik och storhandlade så vuxenpoängerna bara plingar på som tusan..sen var jag på en intervju för extra arbete på H&M..inte så många timmar men det skulle vara så himla roligt om jag fick jobb där..Större delen av min garderob består av H&M…Så det skulle passa mig som handen i handsken.

Jo igår morse då jag vaknade hade jag så ont på innsidan av mitt knä..tittar på det och inser att jag har ett stort blåmärke där…och ett på utsidan av mitt vänstra knä…ställer mig frågan..hur landade jag egentligen? Sak samma…Ont har jag i alla fall…

I Går så tog jag tag i det där tyget som jag köpte på Hem & Hobby och sydde en väska som nog är världshistoriens sladdrigaste väska…men det ska ju märkas att det är hemsytt…tyvär…Men mina stora mappar med papper går i och det är huvudsaken tycker jag…så här blev den;

  

Ja den syns lite dåligt eftersom det är en mini bild..men ni förstår idén kanske och ni är nog smarta nog att räkna ut hur den ser ut…idag ska jag försöka sy kuddar med..jag älskar det där tyget..men det gjorde tydligen ingen annan eftersom det var så billigt och så mycket kvar…jaja..

Jag gjorte fint åt Chili das Gerbilen Jaaah..ehum ni kanske inte visste att jag läste tyska på gymnasiet och ni tror mig nog inte nu heller efter den där fina ehum och gramatiskt (in)korrekta meningen heller…haha

  

En sådan view/utsikt har då Chili från sin bur..vad eh…roligt för er att veta det…ser ni Fredrik ligga och lata sig i soffan…gör han jämnt då något ska göras…Han drar ut så på det så jag fixar det själv i stället…så därför var det jag även denna gång som gjorde i ordning Chilis bur..Chili blev för övrigt väldigt glad och sprang runt som en..eh…gerbil.

Jag skrev ju om att min beställning från Vistaprint hade kommit och jag har ju inte kunnat lägga ut så mycket bilder förens nu tyvär…men nu har mobilen börjat fungera igen nice…

 

Visitkorten är väldigt enkla men snygga tycker i alla fall jag och dessutom är det ju lite roligare att ha visitkort för sin blogg…pennan är skitsnygg och på det lilla postit blocket står det Angelica Johansson super nice…Jag gillar mitt namn specielt när det står på de saker som jag äger…Så nu tänkte jag sätta postitlappar överallt moahahah…ne nu skämdes jag lite över mig själv faktiskt…sist jag skämdes var då jag tittade på Idol..haha

Vi tog ju med Felix och letade svamp förra veckan och vi hittade ju ingen svamp men vi hittade ett vindkraftverk…så vi körde dit och tittade på det från nära håll…enormt stort..men jag trodde det skulle vara större…

 

Nice colour doe..försökte mig på ett så kallat panorama kort så det första fotot är taget i 3 kort…som sedan på något magiskt vis blir till en jätte lång och smal bild…coolt…men så är jag lättroad med…

När jag ändå håller på att hulla min kära mobil Sony Ericsson w890 så har den liksom många andra något som kallas TrackID…som jag nu efter ca 3 år har börjat använda…mina andra mobiler har nämligen haft det men jag har aldrig insett hur fantastiskt det är…så så fort jag hör någon bra musik i en reklam eller film eller på Radion så sätter jag igång den och på under en minut vet jag vilken låt och artist det är…och det bästa av allt tjänsten är helt gratis…kanonbra..ni som har det använd den!!

Min faoritlåt just nu på Reklam är faktiskt Lindexreklam låt…Sia med låten electric bird…kanonbra är den…vet ni vilken det är???

Nej nu ska jag släpa mig in i badrummet och borsta tänderna igen..ni förstår jag borstar tänderna lite för ofta..men finns det något skönare än blanka tänder?? Fredrik och jag införskaffade en annorlunda tandkräm igår..haha..nej då vi påverkas inte av reklam och snygga förpackningar..nejdå…jag tycker flaskan ser ut som en flaksa för rakskum och det ser lika dant ut då det kommer ur flaskan med…och jäklar vad det löddrade i munnen…borstade tills jag bara hade skum i munnen..och nej..jag hade inte tagit fel flaska..det skulle vara så!!

Nej Sorry att jag har tråkat ut er med skräp..men ibland är det så haha…ska göra kort i eftermiddag men nu ska jag och världens lataste hund ta en promenad….och sen vankas det lax till middag….

Veckans ord är Highlife…Fredrik kommenterade att jag säger det inte allt för sällan…stämmer nog men det ordet jag skriver mest är nog NICE…haha vad har det för betydelse??

see ya..

4 comments on “lite uppdatering…”


Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /data/6/5/65946392-5790-4579-a37b-4cf60a301144/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29