Japp här sitter jag och har inte så mycket att skriva dock men gör det ändå…gjorde ingenting på pysselträffen idag, satt bara och prata…hade noll inspiration men nu har jag helt plötsligt massor när jag kom hem…men ska forstätta med städningen för fasten Fredrik har varit ensam i hela 3 timmar så är städningsläget helt oförändrat mot då jag åkte…konstigt det där…

 

Lekte blomsterbud förut..min lillebror (den lataste bilnörden världen har skådat) och hans söta tjej har varit ihop i 6 månader just idag och Alexander hade beställt blommor och kort…och eftersom han är så upptagen med sin jäkla bil så han han inte lämna det själv…så då ryckte vi ut…så vi stod och pratade en massa med julia och hennes mamma så det slutade med att jag kom försent till pysselkvällen haha men det var det så klart värt.

 

Det var min tur att ha med fika idag till pysselgruppen så jag bakade muffins…dem blev faktiskt över förväntan..jag är som ni kanske har märkt lite smått disträ och inte så liiite tankspridd…har ungefär 100 saker i huvudet sammtidigt och det blir inte allt för sällan lite smått rörigt…så jag slängde ihop smeten till muffinsen som jag kan nästan utantill och mitt i allt ringer Fredrik…så jag tappar bort mig i huvudet skit också..men lyckas i alla fall efterlikna smeten som den brukar se ut…sedan slänger jag in dem i ugnen…strosar (läs rusar) runt i lägenheten och pysslar med annat…städar lite där…plockar lite här…gör en inbakad fläta sammtidigt som jag stryker kläder och kikar på tvn…efter alldeles för lång tid inser jag att jag inte har tagit ut muffinsen..jag befinner mig då i vardagsrummet..Faaaan…så jag tar ungefär 2 långa språngsteg (avståndet är nog kanske…eh…vänta lite….jag ska mäta…7 vanliga steg) kastar mig fram till ugnsluckan och sliter ut plåten i all hast…och inser att jag tog ut dem i exakt rätt ögonblick 5 sekunder till och dem hade blivit svarta…det kallar jag ren och skär tu…eh skicklighet så klart.

Mina goda muffins, receptet kommer från Rutiga kokboken och muffinsen blir alltid lika fina, jag gör mina i en muffinsplåt..men ska nog köpa några kitchiga formar tror jag..blir lite mer hembakat då nämligen..

 

 

Sedan låtsas jag och fredrik att vi är blomsterbud och som sagt far ut till landet och lämna blommor till Julia från min lille late bror…

 

Kortet var lite knepigt…ändrade det ganska många gånger innan det blev klart…

 

 

   

Provade en massa olika sätt…men resultatet blev bättre än något av dessa tre..tycker jag i alla fall

 

Så här blev det, jag bara älskar mina hörnstämplar, dem använder jag till allt just nu..kanonfina är dem. Innuti skrev jag i det som Alexander ville att det skulle stå..typsnittet heter Bleeding Cowboy..en jättefin font..och den lilla nallen efter namnet är en font med som heter doodlebears..ganska söt..streckkoden är en stämpel som jag lånade av Frida då hon var här. Tror nog Julia blev glad för Rosorna och kortet i alla fall…bra idé lillebror.

 

I början av veckan fick jag en frysattack..eller rättare sagt jag fryser hur mycket som helst den här årstiden..det är alltid kallt..ja förutom då Rocky bestämmer sig för att sova vid halsen och andas på mig..men annars fryser jag massor så inte så sällan tänder jag en himla massa ljus..inte ett inte två utan ca 70 värmeljus allt som allt och då blir det så där underbart varmt och mysig..Fredrik avskyr det…Så jag tände en massa ljus dock inte alla men en hel del i vardagsrummet och så gjorde jag iordning citronte och kröp upp i soffan under en filt och försökte blir varm…väldigt mysigt var det i alla fall…

 

 Så här myspysigt blev det och håller ni inte med om att det enda mysiga med hösten är att man kan tända massa ljus??? Det är det enda positiva jag kommer på i alla fall…

Ja just det jag skrev ju om att jag vann en stämpel som jag designade…jag valde ju att göra en enkel och som bara skulle kosta 100 kr eftersom det var det som pesentkortet var värt… och så här blev den

Ja jag sa ju att den var liten haha ytte pytte liten men precis lagom att stämpla på baksidan av mina kort..bra va=) Och då vet ju alla som får mina kort att jag bloggar just här…bra som bara den..

Japp det var nog allt för mig idag skulle jag tro…kommentera gärna mina inlägg…roligt att veta om ni själva kanske har egna bloggar som jag kan besöka…så skriv en kommentar efter inlägget så gör ni mig glad och jag kommer garanterat att hälsa på hos er.

Natti natti

2 comments on “Efter Pysselkväll…”


Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /data/6/5/65946392-5790-4579-a37b-4cf60a301144/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29