Idag har det också varit en lite tråkig dag..men nu har jag i alla fall lyckats göra ett kort..bild kommer ikväll..ni förstår då varför. Men i alla fall det var ett rosa kort…med hjärtan mer än så säger jag inte för det var ett beställningsjobb…

I går sprang jag runt allmänt förvirrad inne på ica i hemska kläder..UFO byxor som har sett sina bättre dagar och som från början var svarta..och inte att förglömma lila jumper och frusen som jag är så slängde jag på mig en svart tröjja med…och inte att förglömma min stickade gråa sjal…ehum kan ni se mig framför er?? Men en sak är säker dem kläderna var väldigt bekväma och när man är arbetslös kan man se sunkig ut..eller?? haha i alla fall…jag insåg att jag måste börja träna mer…ni förstår…ehum jag skulle köpa mjöl och då man måste anstränga ena armen för att lyfta en 2 kg mjölpåse…haha då är det illa!!! Men i alla fall den tanken gick över då jag hunnit hem och istället för att damma av mina hantlar, gummiband och yogaboll satte jag mig bekvämt i soffan och läste Cosmo och käka nötter…I Cosmo hittade jag ett reportage om hur utseendet har ändrats eller hur man skulle se ut för att vara inne…och inser nu att jag föddes några århundraden för sent…tyvär..haha…men det är lite roligt att se hur ideal ändras..eller hur??

Nej nu ska jag käka kiwi och sedan göra muffins…sen är det dags för en leverans och sedan är det pysselmöte….så vi hörs efter det va??

See ya

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *