Inte kort utan kort som i tvärtemot lång…stavas ju lika dant juh..jag fick min egedesignade stämpel på posten idag…jag berättade ju att jag vann en stämpel på mässan i Göteborg, en stämpel värd 100 kr och den har nu då kommit…jag valde att göra en designed by angelica i all sin enkelhet och så klämde jag dit bloggadressen med självklart..och den kom då idag så så snart jag kan lyckast ett kort på den hamnar den här…lovar!!

På dagens agenda står mer städning, jobbsökning osv.

fick frågan om jag inte var kvar på KappAhl…eh till och från jag står på inringning kan man säga förutom i sommras då jag jobbade mycket..vilket var helt undebart…men nu är jag så gott som arbetsls igen och den rollen tycker jag inte om…trivs inte med att bara gå hemma för mig är Arbetslös=Värdelös tyvär så jag försöker hitta jobb hela tiden…

Ska göra lite uppmuntrarkort idag tror jag..känner för det=)hoppas jag kan lyckas med att lägga in lite bilder senare…har varit tomt på bilder ett tag nu och det är ju inget skoj alls…

 

 

Fredrik och Lena jobbar ju inom kriminalvården båda två så dem var så här snygga då det var dags att fira att fängelset fyllde 50 år…riktigt häftigt tycker jag…vad tycker ni??

1 comment on “Lite kort bara….”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29