Haha…hej…hm får nog allt börja be om ursäkt för den hemskt dåliga uppdatering som nu har varit ett ihållande tema för mina få korta bildfria uppdateringar….

Men hoppas nu på ändring….så detta inlägg kommer innehålla en hel drös bilder…I helgen har jag och Fredrik varit i Göteborg…firade Lena…som är den ena halvan av det företag som står bakom min blogg…känner henne genom att min sambos storebror är sambo med henne fattade ni?…kärare par får man leta efter…

Lena fixade i alla fall så att vi och många fler åkte till Liseberg och där hade vi det lugnt och skönt…jag åkte KANONEN!!!…eller ja…jag stod på marken och tittade på den…eh….men det är väll samma sak…inte ens spökhotellet besökte jag…varför?? jo för att första gången jag gick in där gick jag längst bak….då känner jag att någon flåsar mig i nacken…tittar bak och ser en otäck snubbe med huvudet under armen…illtjut och sedan pressade jag alla andra ända tills vi kom ut…då var jag och många andra så rädda att vi grät…de andra gångerna jag varit inne så har jag kommit ut med en puls på 400 och en lätt ansträngd andning…så för att behålla mitt lugn blev det inget besök på Hotellet denna gång…men Colorado(stava??) blev det och jag hade ”turen” att klara mig ända tills slutet då det flyger upp vatten från ingenstans och landar rakt i mitt knä…så det såg ut som om jag faktiskt hade besökt spökhotellet och blivit väldigt rädd!! Sen gick vi runt och spelade en massa…och Fredrik imponerade stort med att vinna en stor ROCKY med boxningshandskar…awsome!!!

Sen i alla fall så åkte vi hem till min kära systeryster och tjötade och bytte om till lite mindre blöta kläder..sen åkte vi privattaxi aka systeryster AB till Avenyn 10 nuvarande Hard Rock Café….där mötte vi upp de andra och sedan åt vi en underbar måltid som jag kanske lyckades pressa i mig 10% av…men det var gott i alla fall…och några Niks päroncider slank även ned…lite rund under fötterna och inte så lite rund om magen gick vi upp till tredje våningen och spelade fakebowling…hm…på banan såg klotet ut att leda till en klockren strike…men då skärmen tog över blev det en klockren träff…i rännan!!! tekniskt fel? eller bara missbedömning från min sida??? En fråga som nog ej går att besvara…Sedan följde det lite manisk och pinsam dans…och ett hemskt dansbattel mellan Lillebror Lidén och Storebror Lidén…skratt avlöstes med pinsam tystnad…Kvällen var underbart rolig,,,men ej så lång…alla gick hem vid halv ett…annat var det då syrran gifte sig då kom vi hem halv 5…alldeles lagom tid för en helkväll i Göteborg=)

Fick ett häfte med presentationer av alla…så här stod det om mig;

Angelica Johansson

Totalt pysselgalen och pryltokig! Koll på allt vad scrapbooking heter och kör pysselkvällar på torsdagar. Bling Bling och pryltokig. Humör och temperament för 2 som allt som oftast sätts på prov på hundkurs med Rocky och sambolivet med Fredrik. Jobbar på KappAhl i Falköping och är dessutom kollega med Rebecka. Bloggar även på kortmakeri.se som ägs av Lena och Lukas.

Ganska så bra beskrivning och väldigt fint formulerad…haha…hm…en pryltokig tös med beatchigt humör…yes thats me in a nutshell…eh…ingen korrekt översättning…haha…men jag bjuder på det haha.

Fredrik hade självklart även han en skön beskrivning här kommer den;

Fredrik Lidén

Den store MR Freas, för er World of Warcraft;are. Spel och aktivitet i all ära så länge det handlar om att som mest fingra på en joystick eller spelkonsoll. Stress, jäkt och tempo ligger inte i närmsta sfär. Hettar det till kan det dock sluta med både julgransklättring och grantoppsraggning. Kockutbildad och alfa ägare. Sambo med Angelica och terriern Rocky. Dessutom Niklas lillebror.

På pricken Fredrik…kanske låter lite underligt med julgransklättring och grantoppsraggning…men helt rätt haha…

Alltid roligt att se hur andras tankar om oss är haha…ett gott skratt blev det i alla fall!!!

I dag tog vi en lång sovmorgon…sedan for vi till ett köpcentra i Partille som heter Allum…dem har verkligen allt!! och lite till…dessutom har Panduro kommit dit och där blev det inget billigt besök…men jag köpte en hel del med…allt detta;

 

   

Massa designark, stämplar och embossingpulver

Sen gick vi in i de andra affärerna…eller butikerna kan man även säga….och jag och min syster tänker ganska så lika kan jag säga och satte ihop denna fina kreaktion på Åhlens…synd att man inte har obegränsat med pengar så man kunde köpta hela gänget sen bara…

De tre tallrikarna längst upp satte vi ihop så fint…nice!! Fanns mycket fint porslin på Åhlens…

Men eftersom jag inte kunde köpa allt så gick vi in i en annan butik och där köpte jag något jag har velat ha väldigt länge…ett kakfat med en fin kupa…så här såg det ut..

Hade kostat 325, och det hade jag inte gett för det…men fick det för 81kr lite drygt…så helt klart ett klipp, har dock en känsla av att jag under nästa vecka kommer hitta ett lika dant för 20 spänn…hoppas inte!!

 Ja detta var nog alles för idag…men i morgon har jag ledigt så då kommer det komma upp lite egopix på mig m.m missa inte det..dessutom kanske jag lägger upp en bild eller 4 på sovrummet…så kom tillbaka i morgon!!

Kraaam…

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *