Ja denna dag har varit väldigt lugn så här långt…skönt…det var ett tag sen jag hade en ledig dag då jag bara kunde slappa…fast snart ska jag dra igång med städningen för det ser ut som en tromb har dragit förbi…det enda stället där det är fint är på mitt skrivbord..och anledningen till det är att jag inte haft en gnutta inspiration på så otroligt länge…jätte tråkigt….men ska komma igång snart igen…

Planerna för veckan är jobba, jobba, jobba imorgon efter jobbaet ska maria hit och då ska vi försöka tillverka lite kort…så förhoppningsvis kommer jag ha något att visa upp då haha…det har inte blivit mycket bilder inlagda här på ett tag…lite synd. Nästa helg bär det av till Göteborg och fira Lena…ska bli skitkul…så jag längtar till på lördag…

Japp detta var nog allt för stunden…ses senare..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *