Jag antar att ni har väntat på lite bilder på sovrummet, eller jag tror inte ni har väntat så värst mycket men här kommer lite bilder i alla fall…

Det här är taget utifrån hallen…så så här ser sovrummet ut…just nu har jag lite turkost tema…men det ändras nog snart..

Detta är taget från fönstret, sideboarden stod tidigare över sängen som den ska göra, men efter många sparkar och blåmärkien hamnade den vid väggen istället, under den har vi två tvättsäckar, väldigt smidigt kanske inte så snyggt, men vad ska man göra..

Sängen med massa onödiga kuddar…men lite fint är det ibland…jag tycker personligen att det är alldeles för mycket prylar i sovrummet, men har ingen annan stans att göra av dem så de får vara så här…sovrummet var tidigare svart, men vi bestämde oss för vitt och vitt blev det.

på väggen dit fotändan av sängen pekar är det en vägg med garderober…inte så roligt, vi har bytt lite knoppar och sen har jag hängt upp två ”rullar” på den till vänster står det Angelica och den till Höger står det Fredrik på. Dessa är helt klart två favoriter i vårt hem!! Tycker dem är så himla fina. Vi fick dem i julklapp av Fredriks bror då han hade haft praktik i Kina, riktigt häftigt.

Ni minns väll att jag köpte ett kakfat med kupa igår, för övrigt så blev mamma väääldigt avundsjuk för hon ville med ha ett.. men i alla fall…i brist på kakor så fyllde jag det med glassten och en blomma…men detta är mest en provisorisk lösning…ska försöka göra den lite mer magisk…men det får vänta.

Ja nu har ni fått se hallen, köket, badrummet och sovrummet, och nu är det bara vardagsrummet kvar…men det kommer förhoppningsvis redan i morgon. Jag jobbar inte så mycket denna veckan så jag har tid att göra lite annat…

Dagen idag har varit ganska så lugn, en långpromenad med Rocky blev det, men sen har det regnat om vartannat och vi var iväg i skövde en sväng och köpte Rockymat…och nu hamnade jag här…inte så ovanligt haha…

Nu ska jag göra lite bubbelvatten och fila lite på nästa inlägg som kommer innehålla lite egopix kanske eller inte…får se hur jag gör haha…

ses senare igen eller i morgon..

 

3 comments on “Äntligen bilder på sovrummet…”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29