Jag har verkligen inte hunnit uppdatera på ett tag igen…fasen också!! Ska bättra mig!! Ja vad har hänt sedan sist…eftersom jag har haft idétorka så har jag inte gjort ett enda kort…men ska försöka ta upp det i morgon igen då jag är ledig…

I onsdags jobbade jag och sen direkt efter jobbet gick jag till bryggeriet och där väntade Lisa och Ulli…Så åt vi räkor…jag åt mest av det andra då jag inte gillar räkor…dssutom är det så kletigt och klabbigt att skala dem…sen satt vi där och drack lite cider och tog det lugnt..men jag var verkligen hur trött som helst..så jag gick hem lite efter 10..eller rättare sagt jag fick för mig att jag skulle kunna se en film innan jag somnade…eftersom Fredrik skulle spela WOW så hyrde jag 27 Dresses…och den var jättebra..Men såg inte så mycket av den eftersom jag somnade..

I Torsdags var planen att åka ut till mamma och pappas hus på morgonen (dem var på semester) hela huset men framför allt baden baden stolen helt för mig själv…lyx!! Och sen skulle jag sola hela dagen…nu kanske ni undrar varför jag inte solar på balkongen…förklaring kommer här…jag har bara stolar man sitter rakt upp och ner i liksom och på något konstigt vis blir inte hela magen jämnt solbrun…går ej in på detaljer men vissa smärre bildäck och lovehandels är inblandade…så att ligga och sträcka ut mig i deras stol i deras trädgård funkar bättre=)

Dagen såg ut så här; Gick upp 5.45 åkte ut till Källefall 06.30, tvättade sängkläder…hängde ut dem…tittade klart på 27 dresses…Den var helt igenom jättebra…sen hade jag inget att göra så vid 9 gick jag ut och la mig i stolen…sen somnade jag ute och vaknade till vid 12 tiden..då gick jag in en sväng…sen vid halv 3 kom min lillebror in och frågade om jag var bra på att plåstra sår…ehum det var bara det att det inte var ett litet skrubbsår bara…han hade kört omkull på sin cross..slagit i benen och ryggen…så till slut kom Emelie ut till oss hon är sjuksköterska och så plåstrade hon om såren.

När Fredrik slutade så åkte vi först hem hit och jag skulle byta kläder..ehum att åka till KSS i bikini och shorts var inget för mig…och på den lilla stund jag var hemma lyckades jag bränna mig på strykjärnet..lovely day!! Sen for vi in…hm…fyllde i lite papper och sen hamnade Alexander och jag i ett rum…och där fick han ligga med en massa värk i ryggen..i hela 2 timmar…utan att något hände..sen ringde jag på den röda lilla larmknappen och det tog inte mindre än 7 minuter innan någon dök upp…på 7 minuter kan det hända väldigt mycket om man ligger helt själv i ett rum…så ingen brådska där inte…sen äntligen kom 2 doktorer in och var förbannade på att han bara fick ligga där…så han fick snabbt..eller ja snabbt och snabt…men en remiss till röntgen…så vi gick dit och där tog det lite mer tid…och sen åkte vi tillbaka igen…och då började dem prata om att dem skulle ta prover och sen fick han ligga på rummet igen, en tog prover och sen satte han drop…medans den ene läkaren hade sagt att allt var bra och vi kunde åka hem….här kommer ett litet tips…kommunikation…så mycket enklare blir det…men då hade mamma och pappa hunnit komma in med…sen fixade jag så han fick lite plåster på ryggen och sen åkte jag och Fredrik hem…först köpte vi lite mat….men kort sagt…inte riktigt så jag hade tänkt spendera min lediga torsdag!! Förra veckan hade jag feber…denna veckan spenderade jag den på akuten…hm…undrar vad som händer nästa vecka!!!

I Fredags så jobbade jag och sen så cyklade vi hem till N och L och satt och tjöta även C var där (uppdaterar snabt och orkar inte skriva hela namnen)…så det blev en sen kväll det med…

I går Lördag jobbade jag och sen på kvällen cykla jag till L och så drack vi vin…även M var där m.fl….hm kan säga att den där mintun inte var vad min kropp behövde…jag hade kul ute…men har en minneslucka…från det att jag kommer in på vår innegård…har ingen aning om hur jag lyckades låsa upp dörren eller klä på mig pyjamas…har dessutom lyckats ta ur alla hårnålar m.m från håret och till råga på allt har jag satt mobilen på laddning…och allt detta minns jag nada ifrån…hm…borde jag inte vara lite mognare då jag faktisktär 23 år…?tur att jag tog mig hem i alla fall haha..nu blir det lugnt ett bra tag framöver!!

Hm…gick upp vid 13 tiden idag…det var ungefär då jag började nyktra till…hemskt var det!!

ja då vet ni att jag har haft fullt upp hela veckan….i morgon är jag ledig så jag hoppas att ja är frisk och inte behöver åka till akuten eller nått…håller tummarna..

kram på er.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *