Hej..hej..,hm jag ser att jag inte har uppdaterat på ett tag…vet ni varför? Jag har jobbat och har faktiskt inget roligt att uppdatera om även fast jobbet är helkul=)…men denna blogg ska ju handla om kort och kreativitet…men en händelse kan jag skriva om…

OBS!! Bör ej läsas av känsliga läsare!!!

Jag skulle vara så duktig och klippa Rockys klor…och borsta honom och så så att han skulle vara fin och se ut ungefär som han ska i någon timme i alla fall…

borstandet gick kanonbra…

kloklippandet…eh…inte lika bra..

Jag kom till klo 2 på bakbenet..då även fast jag inte klippte så långt så började det blöda…okej tänkte jag behåll lugnet…och det var inga problem för två gånger tidigare har det hänt lika dant..en gång då hn var väldigt liten ryckte han till precis i samma sekund som jag klippte och i princip försvan 3/4 av hela klon..då blödde det mycket!!

Så jag behöll lugnet och tog lite blodstoppande vadd, men på ca 1 sekund blödde han igenom det…och det bara rann…hela handduken som han stod på blev blodig…och sen försökte vi få stop på det…släppte ned han på golvet…STORT MISSTAG…en mindre flod av blod följde efter honom vart han än gick..och det slutade inte!!

Efter ca 1 timma började jag faktiskt bli orolig…men låtsades inte om detta…hm tror nog han kände på sig det ändå!!

Jag sa att det kanske slutar blöda om han bara slickar rent det och sen låter det vara…okej…Rocky gick och la sig i sin korg och jag trodde det hade blivit bättre…eh…fick en chock när jag tände lampan…det var Blod överallt…på mattorna (som jag för övrigt hade vikt ihop ifall det skulle blöda mer..bra tänkt Fredrik!!=)..) Har nog faktiskt inte sett så mycket blod..eller jo då jag åker in och lämnar blod på kss…men det är under lite mer ordnade förhållanden…Ja utom förra gången då jag nödvändigt var tvungen att kika under bomullstussen innan jag hade fått ett bandage och det rann blod på hela handen..PINSAMT!!

Men tillbaka till Rockys blodbad!! Jag gjorde ett hemmagjort bandage bestående av blodstop, bomull, hushållspapper och en hårsnodd (japp i västa MC Geyver(stavas??) andan!!) Sen gav vi han mat och stackan tyckte inte om mitt klumpig bandage så han stod och åt balanserande på tre ben!! Stackarn…men i takt med att han hade ätit upp och kom in till oss igen blev det små blodig steg efter honom Då var vi inne på den tredje timmenav blod…usch!!

Till slut gick Fredrik ned och hämtade första förbandslådan i bilen…ännu ett fint bandage med flera ”ingredienser” och eftersom han skulle gå ut sista rundan så klädde jag in hela foten i gladpack..stackars vovve!!

Men han var gör duktig och han bet inte på bandaget en enda gång så han fick ha det över natten och då äntligen slutade det att blöda…så Fredrik kunde ta bort det på morgonen..

Det positiva är att det nog aldrig kommer att kunna blöda lika mycket igen…så nu har vi höjt ribban med hur mycket det kan blöda innan vi blir oroliga nästa gång…hm…var det något bra??

NEJ…nu har det pratats röda blodkroppar alldeles för länge och för mycket!!

Lovar dyrt och heligt att inte skriva om detta ämne igen…för nu mår jag illa…haha

Skaförsöka uppdatera om lite kort i kväll…

kram på er…nu ska jag åka till jobbet..kraaam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *