Hej allihopa..eller ni hm 18 som är inne varje dag…haha men ni är fler än en så det gör mig glad..för om det skulle vara en skulle jag veta att det var jag som var inne haha..

Hm…jag tittar med ett öga på ett hundprogram…väldigt konstiga mattar och hussar som verkligen överdriver sina rellationer med sina hundar…dem är besatta av sina hundar…skämmer bort dem och daltar så in i nordens med dem att jag ställer mig frågan om det är vi som är väldigt bestämda men vänliga mot vår lilla ögonsten…svara på min egen råga om dem där männsikorna hade behandlat sina hundar som ALLA andra gör så hade dem aldrig fått ett eget program…eftersom det enda som visas på tv är extrema fall…har jag rätt??

Vi tycker om Rocky såååå mycket och vi tar väl hand om han, men han har i och för sig ingen egen klädgarderob och han kunde inte allt då vi fick hem han heller…men han e duktig vare sig han har en klädgarderob med chanel och prada outfit eller inte…håller ni med??

Nog om detta programm…Igår jobbade jag och efter jobbet åkte jag hem och köpte glass till mig, och mina söta hundvakter…Min lillebror och hans gulliga tjej..gott med glass!! Sista dagen för U6 dagars…kan säga att det inte är någon given hit att bo i Tidaholm under de dagarna…hela stan invaderas av cyklister och deras lite smått hysteriska föräldrar eller vad det är…haha…men nu är det slut för detta år..och ett underbart år till nästa gång…kanske ska boka semester redan nu..!! Tåls att tänka på!

Då Fredrik kom hem efter jobbet så åkte vi och köpte papilotter…ehum papiljotter eh…spolar!! Och permanent och sen levererade vi det så hjälpte mamma syster att permanenta henne…blev väldigt fint..

Jo sen handlade jag ju lite mer saker…bland annat en sådan där pryl man hade i skolan som man fäste en penna i och kunde rita en jämn och fin cirkel..vad heter dem…något på P……..? har ingen aning..passare? hm ne jag vet inte..

Saxen var bra och man kunde klippa int mindre än 5 mönster

Så ser den ut…nice va…nu ska jag bara börka göra lite kort också!!

 

Sen hyrde vi film på kvällen Morgan Pålsson världsreporter..haha…dem från hipp hipp

Ses sen igen!!!

kram.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *