Ja jag har inte hunnit uppdatera på väldigt länge…men jag skriver lite kort nu för jag har faktistk inte så mycket att berätta i kortväg…

Syrran fyllde år så hon fick en sådan familjyskyllt som jag har i min hall som ni vet…och ett spinning card med en jordgubbe…

 

Det blev ett ganska stor rosa paket…passade det rosa temat på kortet…jordgubben kan rulla bort och fram i den utskurna skenan…

Det är inte bara min ena syster som fyller år i Juli…Fredrik fyllde år den 17 och då hade vi lite kalas för honom, så hans mamma pappa och syster kom och hälsade på=)…och jag överaskade honom med en trip till lager 157…det låter kanske mer som en killes mardröm, men han ville faktiskt åka dit!! Och dessutom hade jag tagit ledigt från jobbet utan att säga något så jag överaskade honom med detta kort…

 

En trip till Ulricehamn, Gällstad inkl god mat och dryck och shopping…Vi åkte först och shoppade, men jag måste säga att det enda vi faktiskt köpte var baskläder och sånt man har under andra kläder..annars var det väldigt urplockat på Lager 157…Sen gick vi i de andra butikerna…besökte även Bolagret…riktigt rolig butik som har inredningsprylar, möbler, och annat bråte haha en butik helt i min smak…

Sen hade jag bestämt att vi skulle äta på Bryggan i Ulricehamn, men så blev inte fallet då det verkade som om dem ej hade någon mat på kvällen…så vi gick runt lite på stan och landade till slut på Pluto…jag har varit där förut…men då har jag inte varit där och ätit…och jag måste säga att vi blev glatt överraskade…maten var underbart god!! Och det var väldigt mysigt att sitta ute och äta i solen.

Sen åkte vi hem och jag var hur trött som helst…

Sen dagen efter alltså lördag alltså igår så jobbade jag och sen då jag kom hem fixade ja lite sen kom mamma pappa min bror och två av mina syskonbarn och firade Fredrik och käkade glass…sen stannade Felix kvar här…så det har verkligen varit fullt upp hela veckan..

Men två kort har jag haft beställning på och här är dem

 

Båda går i grönt och vitt, men det andra kortet syns inte så bra..tyvär men det var faktiskt ganska så fint=)

Dessa kort skulle till samma bröllop så det var ganska skoj, men svårt att göra dem så att dem inte blev för lika…tycker dock att jag lyckades ganska så bra…vad tycker ni?

Det var allt för denna uppdatering…hoppas att jag hinner med lite roligare uppdatering under kvällen i morgon…ska även försöka göra lite fler kort…men först ska jag jobba!!

See ya

 

 

2 comments on “Nytt, bröllopskort m.m”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29