I går så fixade vi i ordning i hallen och det blev riktigt bra..vi lyckades mäta ut och sätta upp den nyinköpta skyllt/tavla/hängare grejjen och vi lyckades till och med att sätta upp den rakt!! Det är väll värt en applåd i alla fall!! och så här blev det

  

Jag blev nöjd…visserligen ville jag haft HOME skyllten och jag ville även från början att denna skulle vara i köket, men man är väll inte sämre än att man kan ändra sig!! Nöjda blev vi i alla fall….

Annars idag har jag jobbat och haft att göra hela dagen, så det var riktigt roligt!! ´Tycker om när det finns massor att göra! I morgon är jag ledig och då lovar jag er och mig själv att jag ska göra massa fina kort….jag har massa inspiration och den ska jag verkligen försöka använda nu!

Stämplarna som jag lottade ut har äntligen funnit sina rätta ägare och jag förstår inte att det kunde ta sådan lång tid…jag skickade dem för ca 14 dagar sedan om inte mer…och dem fick dem typ idag…börjar fundera på om det var så att jag la på dem på fel låda…och la dem på en låda som töms en gång per år eller någonting…synd att man inte kan mejla saker=) konstig tanke…

Nu har jag fått förfrågan om jag vill blogga eller rättare sagt skriva artiklar om ett vist ämne på en annan sida som startar inom kort…men detta är ännu bara planer…men jag tycker att det nog faktiskt kan vara ganska roligt att skriva om ex inredning eller mode eller nej föresten inredning är absolut roligast!!

I morgon kommer även bilder på hela vår hall för dem som vill se det…så det blir ett litet inrednings repotage…

nej nu vankas det nog Scrubs och sen ska jag sova…

Natti natti…

vi ses igen i morgon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *