I Går var det ju Lördagen den 28 juni (juni är snart slut, men vad har jag gjort….inget)

Jag gick upp 7, åkte till jobbet, hann sola en stund i ett talande solarie…jag är lite rolig med det här att sola solarium…jag går efter utseendet på solariet och jag valde då ett limegrönt solarie som pratade med mig…

”kroppsfläkten är på nivå 2″….”aromaterapi är på” haha jag hade så roligt…eh ja jag är lättroad dessutom var jag trött och det gjorde kanske att det var roligare än det borde varit…sen gick jag till jobbet fixade lite byten av kläder som jag inte ville ha…och det är ju synd att bara lämna tillbaka så jag valde helt andra kläder och köpte dem istället….

Detta blev det

En röd parkas som jag änker ha på mig då jag är ute och promenerar, rött gör mig glad…jag invigde den förut och den var väldigt bra mot regnet….helt klart värt sina 200kr…ett fynd!!

Jag har denna blus i vitt innan och jag bara älskar den, men jag ska försöka använda mer färg…och köpte en till i denna knalliga färg…hm…tänkte ha den till svarta jeans…få väll se hur mycket den blir använda.

 

För ett tag sedan hittade ja en underbar skyllt/tavla/hängare på Hemtex..den var vit och så var det stora vita bokstäver HOME och man kunde sätta ett foto i O:t och sen var det hängare under….och av en slump gick jag förbi hemtex på vägen till jobbet, och ser då att det är 50% på allt i butiken…men det öppnade sammtidigt som vi..men på min 15min rast sprang jag över och tittade om den fanns kvar…tyvär inte men dem hade den svarta varianten kvar med texten FAMILY så den fick det bli…halva priset av 349…underbart!!

Har precis packat upp den, den ska antingen hänga i köket eller ute i hallen…vi får väll se vart den hamnar…

och jag berättade ju tidigare att jag köpte 3 par skor….här är dem

Kommer nog dröja ett tag innan jag kan ha de svarta eller vita igen…eftersom skoskavet inte är vackert ännu, men men förr eller senare kan jag nog gå i dem smärtfritt…haha

 

Jag Var väldigt trött då jag kom hem igår…men vilade lite och sen fixade jag i ordning mig och så åkte vi till Ulli på inflyttningsfest…vi dansade och hadeså otroligt roligt….nostalgi…!!

Nu ska jag betala räkningar=(

Uppdaterar senare…

 

 

2 comments on “Helgens bravader haha”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29