Ja nu har jag torterat vår hund i en kvart…det är inte så farligt som det låter men Rocky tycker det är hemskt…jag har nämligen borstat han och klippt klorna…och han hatar det!! Det har han alltid gjort men det är som sagt ett nödvändigt ont…med tanke på hur han har sett ut de senaste dagarna!! Men nu är det halvklart så jag tänkte ge ha en paus och samla sig lite sen kör jag igång igen och försöker borsta han tills han ser ut som en hund igen…det kan ta sin tid!! Får väll lägga upp en bild på han sen så får ni e hur han ska se ut!!

Jag sitter just nu i min pysselhörna och tittar på youtube…jag har aldrig tidigare tänkt tanken att man kan hitta demonstrationer och inspiration till kort där!! Så just nu utforskar jag och senare under dagen ska jag dels försöka tillverka något av korten det finns demo på och sedan ska jag även tipsa er om vad ni kan söka på för att hitta inspiration!

Senare ikväll kommer jag även visa min hall för er och under morgondagen kommer det finnas bilder på vårt kök..så denna veckan kommer ni få se hur vi bor…så det kommer bli en blandning av inredning och kortmakeri denna vecka…och dessa två ämnen är ju faktiskt mina största intessen så då är det ju inte mer än rätt att jag visar upp båda!

Så håll koll under dagen så missar ni inget.

2 comments on “Dagens program…”


Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /data/6/5/65946392-5790-4579-a37b-4cf60a301144/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29