Varit på jobbet idag, shoppat som vanligt…blev haremsbyxor eller vad jag ska säga…och sen blev det lite annat smått och gott…och mer blir det i morgon=) och på kvällen blir det en tripp till Ulli…och så blir det en flaska vitt…och många skratt och en trevlig kväll med all säkerhet…ska dock sluta mig till Maria för jag har ingen aning om vart Ulli bor nämligen…men det ordnar sig…

Dagen vart bra ända tills jag fick frågan om jag väntade tillökning

…eh….

what???

ABSOLUT INTE JAG ÄR BARA LITE MÄTT IDAG!!!!

…hade jag lust att skrika henne rakt i ansiktet men istället blev det bara en chockad och tjock(!) Angelica som svara…nej det är jag inte…. ja ibland är det nog tur att man blir lite chockad och inte säger allt man vill…kan ju annars upplevas som otrevlig och det vill jag inte……men vilken tur att vi äntligen börjat äta nyttigt för då kommer jag ju i alla fall inte ser mer gravid ut än jag gör nu…eller?? Så resten av dagen stod jag och höll in magen så jag höll på att svimma…ja alla är vi olika!!

Nu är klockan mycket..inget pysslande har blivit gjort idag heller det är ju skammligt att jag inte ens har tid över till det ens…men i morgon kanske…håller tummarna!!!

Ska upp lite i 7 i morgon…försöka välja ut kläder som gör mig smalare(finns det sådana haha) och sedan kommer jag till Falköping redan halv 9 så jag kanske ska sola lite….vi får väll se hur det blir eller så går jag till ”partysalongen” (Falköpings busstation(=) och sover lite med dem glada  (läs salongsberusade) människorna… eller kanske inte.

Oj oj nu satt jag och kollade på Patrioten…och började stortjuta…den är ju helt otroligt hemsk och sååååå sorglig!! ne fy….nu kommer jag säkert drömma något konstigt krigsdrama i natt som inte innehåller nått enda rätt…ja det återstår att se…

Lovar uppdatering som innehåller pyssel i morgon detta är ju ändå kortmakeri.se!!

Sov gott allihopa, ska bara ta en snabbtitt på alla mina favoritbloggar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *