Ja jag kan ju börja med att säga, att min natt inte var så rolig, eller inget alvarigt hände, men jag kunde ju inte sova!! sista tiden jag kollade på klockan var den halv 3….och sömnproblemen blev inte bättre av att se Rocky helt utslagen och Fredrik snarkandes och sovande bredvid…men tror jag somnade ungefär vid 3 tiden, så jag sov med andra ord 4 timmar i natt, men jag kom ändå ur sängen i morse…helt otroligt!!

Dagen på jobbet har varit bra och väldigt rolig…tog ju som sagt på mig mina snygga nya skor i morse och kände mig så snygg eller ja…snygg är väll att ta i…men lyckades ungefär komma från bussen till jobbet (för övrigt ca 200 meter) sen hade jag så jäkla ont i fötterna…gött tänkte jag bara 12 timmar kvar tills jag slutar jobba…haha….köpt en storlek större än jag brukar, har hört att man sa göra det med höga skor…men det var inte det minsta bra för dem skavde ju bara och kanade bort och fram , men räddningen heter COMPEED, helt underbart!! kändes som man bäddade in fötterna i bomull…härligt!!

Nu sitter jag framför datorn och ska svara på lite mejl, men tänkte även pyssla lite för ovanlighetens skull…det var ett tag sedan sist och så ska jag äta lite russin….har ju börjat mitt nyttiga liv eller rättare sagt jag har börjat äta!! och det är inte fy skamm det inte!!

Kanske blir en uppdatering till senare…vem vet kanske somnar jag på tangenterna….kanske inte…den som kikar in vet!!

See ya

1 comment on “Tröööött, och skavsår!! älskar compeed!!”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29