På onsdag kommer det en fotograf hit som ska fota vår lägenhet inför kommande annons om försäljning.

Man kan ju tro att det är så roligt att få flytt styla…jo det är det…MEN vi har så grymt mycket prylar som är i vägen. Två stora flyttlass har redan åkt till Sollidén, där dem ska vara i några månader innan allt ska packas upp igen.

Men det börjar så smått bli fint lite här och där faktisk.

Här får ni lite sneak peeks.

Badrummet nere: Här har vi lagt mesta tiden på att byta silikonfog som blivit äcklig samt att måla rör. Idag bytte vi ut det apfula gamla skåpet mot en rund spegel. Ny lampa och massa annat fint som livar upp det hela lite.

Köket: Här har det rensats massor, speciellt på skåp och hyllor. Det värsta är att vi har fått helt stop i avloppet i köket😒 Det var så när vi kom hem i lördags kväll och vi har försökt med allt men inget fungerar så imorgon blir det ett samtal till Riksbyggen.

Skrivbordet har fått ge plats åt det lilla vita bordet igen och dem här hörnan var ju tidigare tavelvägg med personliga bilder så den fick åka ned helt och hållet.

Skrivbordet fick flytta in i gästrummet. Det här rummet har absolut tagit läääängst tid. Då detta varit mer av ett förråd för oss än något annat. Men nu är det relativt tomt. Nu är även soffan bäddad och fin och det har fått flytta in lite mer blommor.

Vi är långt ifrån klara men jag är övertygad om att vi imorgon kväll kan anse oss näst intill klara för att Fredrik på morgonen på onsdag kan göra slutfixet.

Jag är helt slut och smått sönderstressad. Jag märker att detta tar mycket tid och tid är något vi inte har så mycket…men det kommer bli så bra. Vi vill inte göra det halvdant utan det ska vara tiptop. Dock känner både jag och Fredrik av stressen…vi glömmer av saker, förlägger prylar osv. Men snart kan vi andas ut…ja tills visningarna börjar då vill säga 😂

God Natt. Nu ska här sovas för klockan är över 12 och min klocka ringer 05.15 imorgon. Vi ses

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *