Det har inte blivit mycket bloggande detta året(vi är ju faktiskt i februari redan) Anledningen…ja brist på bloggämnen, trötthet och prioriteringar där bloggandet tyvärr fått komma sist.

År 2019 kommer bli ett fantastiskt år det känner jag. Just nu är det lite segt dock. Barnen har varit sjuka, Fredrik åkte på samma förkylning och jag är bara allmänt trött och hängig. Meeeen…om några få månader flyttar vi!!

Vi längtar så otroligt mycket (ja inte efter målandet och renovering, inte heller längtar vi tills vi ska flytta alla våra prylar..allra minst längtar vi efter att flytta alla våra tunga möbler..hehe)

Men just nu bor vi i ett oorganiserat kaos som börjar bli lite mer organiserat. Vi har börjat packa vissa saker som vi inte kommer behöva och vi har börjat slänga prylar som vi inte behöver.

Jag är nog inte ensam om följande känsla…att ha det stökigt snor så mycket av min energi. Det gör att jag inte alltid är en rolig människa att leva med. Jag blir så otroligt stressad och mår dåligt av det. Som bäst mår jag när det är rent, organiserat och var sak på sin plats. Då tar jag tid till att bara vara och hinna leka med barnen.

När vi flyttat har vi inte råd att vara slarviga för vi kommer aldrig hinna storstäda huset hela tiden. Det kommer behöva Skr förändringar…helt klart! Men om hela familjen är med på det så kommer vi fixa det galant. Jag älskar att organisera och få ordning…men just nu är det kaos överallt och det är inte så älskvärt så att säga.

I vårt gästrum har vi det sällan städat utan det rummet har fått agera förråd sen vi flyttade in. Vilket ju är synd då vi har en fantastiskt fin dagbädd där inne. Den kommer få en bättre plats i vårt kommande hus. Lådorna är sådant vi har packat nu, bland annat pyssel m.m Ytterkläder osv.

Just idag är jag så trött och har ont i hela kroppen. Jag hoppas nästan på att det är ett litet skov snarare än förkylningen Fredrik hade. Usch han var så risig.

Jag kommer absolut fortsätta bloggandet då jag älskar att gå igenom arkivet och läsa mina gamla inlägg. Ett tips till er med kanske?😊

På återseende

/kram Angelica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *