Ja jädrans vilken fixardag detta blev. Det började med att det i gårdagens ”lucka” stod att vi skulle dekorera pepparkakshus men eftersom det blev lite för sent för det så gjorde vi det idag efter frukost istället.

Så duktiga båda två. Jag hjälpte Algot med att få ut kristyr sen valde han godis som han tryckte dit.

Sen kom moment nr 2 att limma ihop huset och få på taket. Och för tredje året i rad kör jag med limpistol. Problemet var bara att jag inte hittade limpistolen. ”Den måste vara i pysselskåpet” tänkte jag. Problemen fortsatte…för när jag köpte ett skrivbord så flyttade jag bara snabbt in pysselskåpet i gästrummet/ förrådsrummet och ställde det inte på plats utan med dörrarna mot en vägg..sen dess har det fyllts på med annat. Så en rensning och organisering för att ens kunna vända skåpet var ett faktum. Sagt och gjort. Men när jag väl kom in i skåpet märkte jag att limpistolen inte var där…men va fasen!

Letat som en galning ÖVERALLT!! I ALLA rum. Var nära på att ge upp men så slog det mig bara att den kunde ligga i sittpuffen i vardagsrummet där jag förvarar garn och annat pyssel. Och javisst låg den där. Lite sådär bitterljuvt. Jag hade kunnat komma undan way more easy. Men lika bra att få ordning ändå.

Sen fortsatte det hela så jag har flyttat upp saker till barnens rum och organiserat hela deras rum och alla leksaker. Ganska tillfredställande för hjärnan faktiskt. Lol Surprise i en låda, my little ponny i en annan, bilar i en tredje osv. Så Nice! Det kommer säkert hålla i ca två dagar men äsch kanske i tre.

Just nu rensar Fredrik sin garderob och jag tar en paus (och kollar så han slänger all skit han håller fast vid😅) snart ska jag fortsätta med gästrummet.

Härlig lördag på något vis ändå alltså, trots städande. Vi är ändå tillsammans hela familjen❤️

Hur spenderar ni dagen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *