Timmarna, dagarna och veckorna bara springer iväg. Och bloggen får allt vara lite bortglömd. Annat prioriteras så som sömn!

Augusti tog slut och nu är vi snart mitt i September. Vi startade denna månad på absolut bästa sättet. Med bröllop. Fredriks systers bröllop. Alltså vilken dag, kväll och natt det blev. Kan inte bli annat när två fantastiska människor gifter sig. Stort grattis till er & tack för att vi fick vara med och dela er dag.

|B I L D E R |

Vad har jag haft för mig sedan sist? Jo men typ lite som på bilderna ovan. Jag har även börjat som dekoratör på jobbet vilket är galet roligt. Sparkade igång det hela med ett stort och inspirerande dekmöte i Nordstan för två veckor sedan. Förutom andra arbetsuppgifter har jag även börjat jobba andra tider vilket innebär att jag så gott som alla dagar kan hämta våra barn på skola och dagis. Det är ren och skär lycka för mig. Att dessutom slippa ångesten och det dåliga samvetet över att våra barn många dagar i veckan var kvar till stängning 18.30. Nu hämtar jag antingen 16 eller 17 och det är ju faktiskt helt ok.

| S K O L S T A R T E N |

Siri började förskoleklass som ni kan läsa om i tidigare inlägg. Det har flutit på bra både i klassen och på fritids. Hon tycker om att gå till skolan varje dag och att spendera några pyssliga timmar på fritids passar henne perfekt. Algot trivs bra på dagis han, där får han leka med Blixten och Bärgarn så det går ingen nöd på honom har vi märkt. Det är ett alldeles speciellt lugn som infinner sig i kroppen när man vet att ens båda barn trivs så bra på skola och dagis. En annan positiv sak med skolstart samt andra jobbtider är att vi kommer upp tidigt på dagarna. På vardagarna är det antingen 5.30 eller 6.30 och på helgen vaknar vi då automatiskt innan 8, och känner att vi haft lång sovmorgon. Skönt!

| T O D A Y S L I S T |

Efter en jobbfredag följt av jobbhelg och jobbmåndag skriker hemmet efter städning, ordning och reda. Och just precis nu får jag smått panik när jag ser hur stökigt och skitigt det är här hemma. Vi har återigen insett att vi gör olika saker på våra lediga helger. Jag städar tydligen aningens mer än Fredrik helt enkelt. Men idag är jag ledig så då ska det bli lite ordning här hemma. I alla fall på nerevåningen. Man får ju sätta ett realistiskt mål helt enkelt.

Nu ska vi kicka igång denna tisdag. Han och jag❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *