I morse var det en förväntansfull Siri som blev ganska brutalt väckt av en överpeppad lillebror. Haha.

”JAG VÄCKER SIJI!!”

Sagt och gjort han studsade ner från sängen sprang in till Siri och hojta och pötte tills hon vaknade.

I övrigt var morgonen aningens lugnare och vi lyckades utan minsta gnutta stress både äta frukost och klä på oss allihopa. Jag förberedde även alla väskor och kläder m.m igår så allt var klart. (Heja kontrollbehov) Fredrik lämnade Algot på dagis, det hade gått smidigt. Och jag lämnade Siri i skolan.

Vi var lite tidiga så vi fick vänta ute på inringningen och sen var det en hel bunt med förväntansfulla barn och tårögda föräldrar som bet ihop utanför klassrummet. En efter en gick förskoleklass-barnen in och letade efter just sitt namn på golvet. Siri hittade sitt precis innanför dörren. Satte sig knäpptyst, som tur var så fick även kompisarna från dagis sina platser bredvid henne. Sen sa vi hej då och vinkade lite innan jag gick mot bilen med en underlig känsla i bröstet.

Jag önskar så att Siri kommer ha en fantastisk skoltid, få fina vänner och ha skoj, men viktigast av allt att hon kommer känna sig trygg. Att hon får vara just precis som hon är nu, en sprudlande, lycklig, smart, lättlärd, påhittig och alldeles fantastisk tjej. Att hon kommer få lysa trots att hon är tyst och lite blyg.

Så känslan i kroppen är i princip den samma som när jag lämnade henne första dagarna på dagis, känner mig tom samtidigt som känslorna är lite överallt och tankarna snurrar. Men samtidigt känns det så otroligt spännande och jag längtar så tills jag ikväll kommer hem och får höra om Siris allra första skoldag någonsin.

Algot kommer garanterat ha en superbra dag på dagis. Han hade en klar bild av att han skulle leka med blixten mcqueen och Bärgarn idag på dagis så vi får se om han fick dem för sig själv eller inte.

Nu jobb för min del.

Ha en fin dag allihopa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *