Eller förmiddag är det ju egentligen. Jag var dock klarvaken mellan 02 och 06 så just precis nu är jag faktiskt fortfarande lite seg. Jag vet inte vad det beror på dem här vakna stunderna mitt i natten som inträffar ibland. Vissa gånger vet jag att det beror på coca cola men det drack jag ingen igår. Kan även bero på kortisonet jag tar..men det har jag börjat minska. Så jag vet faktiskt inte. Men lite drygt är det för jag kan ju inte bara gå upp och göra något projekt hemma för då väcker jag ju hela familjen. Så det brukar bli mobilen eller en bok. Båda tröttar ut efter några timmar och jag kan sova igen.

Idag står det städ och Åvc på schemat. Vädret utlovade regn så då passar vi på inne helt enkelt. Dag 3 av semestern och det känns ljuvligt att jag har tre veckor till efter denna vecka. I måndags åkte vi återigen till Borås Djurpark…det där med säsongskort visade sig vara en toppenidé från Fredrika sida. Barnen har inte alls tröttnat på denna djur och lekpark så ett besök till ska vi försöka klämma in. Igår fyllde Fredrik år och han fick kläder. Vilket han behöver verkligen. Sen bjöd mina föräldrar oss på lunch. Förra året bjöd dem nämligen alla mina syskon med familjer på resturangmat, men vi hann inte med det då. Så igår var det dags och maten var verkligen toppen! Vi åt vid hökensås semesterby och det smakade ljuvligt. Tusen Tack för det❤️

Regnet gjorde ett besök tillsammans med åska en stund på eftermiddagen igår så vi passade på att spela brädspel inne med dörren öppen ut så vi kunde höra regnet. Tänk att man denna sommaren liksom känner lycka när det regnar.

Måste säga att vi fått mycket roligt gjort under mina två första semester dagar:

  • Borås Djurpark
  • Lager 157 i Gällstad
  • Firat Fredrik
  • Ätit god lunch
  • Spelat minigolf
  • Spelat brädspel
  • Tvättat lite😉

Efter så mycket roligt kan vi allt ta en paus och fokusera på städ idag. Resten av veckan är oplanerad så gott som men bada ska vi försöka göra bland annat.

Återkommer.

Kram Angelica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *