I går dök ett minne upp på Facebook.

Nämligen den här bilden, den är tagen för hela 8 år sedan alltså 2010. På vår dåvarande innergård i Stormsvalan. Tänk vad vi älskade den där lägenheten jag och Fredrik. Det var ju vårt första gemensamma boende, där vi bodde då vi blev med hund. Och inte vilken hund som helst utan vår älskade Rocky. Vi bodde där Rockys första 4 år(om jag räknar rätt) Minns så tydligt just när detta foto togs. Jag och Rocky hade tagit en promenad och sedan satt oss i solen på vår fina innergård som höll på att grönska.

Sen dök detta minne upp..

Som är taget året efter dvs 2011. Då hade vi köpt vårt parhus med egen stor trädgård och vi var mitt i flyttkaos men njöt för fulla muggar.

Och året efter det föddes vår älskade dotter Siri. Och 2016 föddes vår älskade son Algot. Rockypojken har hängt med på mycket han. Flytt och blivit storebror 2 gånger. Tänk vilken tur att vi fick just han. Den bästa av hundar. Och tänk vad mycket vi upplevt under dem här åren som bara flugit iväg. Jag ser varje år som går som en otrolig vinst och milstolpe. Jag har nog nästan alltid haft den synen på livet. Kanske aningens mörk men å andra sidan är jag väldigt tacksam över livet och allt jag får uppleva tillsammans med dem jag älskar allra mest. Och om ytterligare några år går flytten till vårt drömhus. Och ännu ett kapitel tar sin början i vårt liv. 🏡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *