Skönt sätt att starta veckan på, speciellt efter en kalasdag igår. Nu inväntar vi Fredrik som ska komma hem med lunch och luncha med oss. Nackdelen med kalas…kylen måste vara näst intill tom för att rymma alla tårtor, drickor m.m Men nu kan vi allt fylla upp den igen.

Jag hade en något kämpig morgon och förmiddag pga glömt ta medicin igår kväll. Förödande stort misstag. Men nu börjar det rätta till sig igen. Så i eftermiddag ska jag fortsätta med att putsa fönster, samt att komma iordning efter kalaset. Även om vi hade det i samlingslokalen (som vi städade klart igår) så drar det med en del städ här hemma också.

Hur skönt är det inte med nystädat hem egentligen ?

Vi får se om det kanske kan bli en liten rundtur här hemma…om städningen någonsin blir klar vill säga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *