Kan ni tänka er att just precis idag fyller min lilla prins 2 år.

För 2 år sedan hade hoppet nästan övergett mig, jag hade gått 12 dagar över tiden, misstänkte att graviditeten var påhittad.

Lillebror verkade aldrig vilja komma ut. Men så på kvällen den 5 april började jag känna lite mer värkar än tidigare, började göra lite mer ont än det gjort sista månaden. Så mamma kom hit och passade SiriSmulan som låg och sov. Och jag och min älskling Fredrik åkte in till Förlossningen för en kontroll. Kom dit och värkarna avtog…jippi..men värkarbetet var igång lugnade dem mig med och vi fick stanna över natten om vi ville, och eftersom mamma och pappa var hemma hos Siri så valde vi att stanna på förlossningen. Efter en natt med orolig sömn för min del men desto bättre för Fredriks del vaknade jag med mer värkar. Nu jäklar tänkte jag och hoppade ur sängen ( så smidigt som är möjligt Bf+13) och började traska runt i rummet innan sköterskorna kom in och kontrollerade igen. Och då var det verkligen på gång. Den lyckan! Vi valde att inte säga något till dem där hemma utan sa att vi stannade kvar för säkerhets skull osv.

Vid 10 tiden stod jag fortfarande upp och gick runt, 11.30 började jag med lite lustgas och 12.26 kom han, vår efterlängtade lille prins våran lillgroda som skulle skrämma oss mer än en gång och som ger oss gråa hår lite då och då men som vi älskar så mycket att det gör ont. Förlossningen kunde gått illa men med rätt hjälp slutade den lyckligt vilket vi är så oerhört tacksamma. Med en kort navelsträng runt halsen och med hjärtljud som näst intill försvann var det en så obeskrivlig lycka bär han kom ut och skrek.

3900g och 53 cm stor liten guldklimp.

Tänk att det gått 2 år sedan du kom till oss. Vår vardag förändrades och en skrikig och svår start blev det när amningen inte fungerade så bra som jag hoppats. Men du gick upp i vikt och fick i dig mat men jag var lite trasig där ett tag. Men vad glad jag var när vi lärde känna varandra Algot. Det tog ju bara lite längre tid helt enkelt.

Vi hoppar fram två år, Nu är du 2(!!!) år och fortfarande världens bästa Algot. Det är fart och fläkt varvat med galet mycket mys. Du vill ligga så nära så nära när du sover och klamrar dig fast hos mig. Du pratar massor och har så många finurliga saker att berätta. Du är ljuvlig och underbar, du är ibland heltokig och vi hinner knappt med i din fart men vad vore livet utan dig och din syster ? Ingenting.

Du härmar din syster mest hela tiden och även om du luggas ibland och slänger iväg lite leksaker hej vilt så älskar din syster dig mest i hela världen. Jag hoppas att ni alltid kommer att ha varandra så nära som ni har nu.

Idag är det din dag Algot. Vi älskar dig❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *