I onsdags bestämde vi oss för att trotsa sjukdomar och måsten. Siri har nämligen haft sån hosta på kvällar, nätter och morgnar men mitt på dagen har hon mått bra. Men igår som sagt struntade vi i hostan och begav oss mot Arneabadet i Skövde. Algot har aldrig besökt ett badhus innan så vi visste inte alls vad vi hade att vänta oss faktiskt.

Med armpuffar och badblöja under badbyxorna entrade han barnpolen något försiktigt….men efter några minuter förvandlades han helt till ett riktigt vattendjur.

Vi var näst intill helt själva på hela äventyrsbadet. Hur skönt som helst, tyckte vi och barnen. Siri var lite försiktigare denna gång och vill gärna vara där hon nådde golvet i bassängen vilket ju inte är så konstigt men det gick bra att hoppa på våra ryggar lite då och då också.

Algot gick rakt ut i vattnet, gick tills han inte nådde golvet och sedan sa han bara ”Ja simmaj daj mamma” Våghalsig är bara förnamnet, vi insåg även att vi inte kommer åka själva med båda barnen😅

Vi hade en fantastisk dag med ca 4,5 timmas badande. Vi var lagom trötta på hemvägen och vi tog beslutet att en tur in på Lidl och försöka hitta en varsin tablettask till barnen var en bra idé för att försöka hålla dem vakna.

planen gick väll sådär får jag säga. Haha. Algot somnade sittandes i kundvagnen. Men faktiskt så somnade han inte supersent ändå. Vid 21/21.30 tiden kom han till ro även hemma. Det tar på krafterna att bada helt enkelt.

❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *