Förra lördagen fyllde jag år, hela 33 år. Jag tycker om att fylla år men är inte så värst mycket för att fira. Anledningen till att jag tycker om att fylla år är att jag ser varje år som en vinst i det största av lotterier…livet! Jag vet att det låter ganska flummigt men jag har i vuxen ålder, men framförallt sen vi fick barn, tänkt just precis så. Åldersångest har jag ingen heller och det är befriande. 30nåntingåldern är den absolut bästa åldern hittills, jag är tillfreds med livet och ä n t l i g e n vän med min kropp. Den känslan är så härlig ska ni veta. Jag har inte ändrat min kropp bara mitt tankemönster.

Det kan man inte tro att den här är 33 år inte😉

Hur som helst.

Min födelsedag startade med att jag blev firad på sängen med sång och paket av Siri & Fredrik. (Frukost på sängen får barnen när dem fyller år, men Fredrik känner mig mycket väl. Jag gillar inte att äta frukost, inte heller att äta i sängen så en juice som han kom upp med var perfekt.) Algot var också med men han sov sig igenom det hela. Paketens innehåll hade jag valt själv men spelade lite smått överraskad för Siris skull såklart.

I paket nr 1 Låg denna ljuvliga regnkappa! Tänk vad den ska lysa upp gråa regniga dagar framöver. Dessutom matchar jag barnens regnkläder som ni kan se på min instagram angelicasiri.

I paket Nr 2 Låg det en nattkräm och en bodylotion från indy beauty. Dem doftar precis lagom mycket och jag har använt dem varje dag så kan varmt rekommendera dem.

Sen plingade det till i mobilen lite då då och med grattiskramar och en swischpresent från Svärmor & Svärfar. Tack snälla ni❤️

Fredrik åkte till jobbet och jag och barnen käkade frukost innan jag lämnade av dem för en mysig dag hos Farmor och Farfar. Jag styrde bilen mot Falköping och mötte upp min älskade Systeryster på Mössebergs kurort. Där blev jag bjuden på härligt spa. Vi flöt runt i varmbassängen, frös halvt ihjäl när vi gick ut till baden ute, men det var sååå värt det! Och så badade vi fotbad och bastade och åt ljuvlig Cesarsallad till lunch. Timmarna bara försvann och inte en endaste bild blev det vilket betyder att vi var helt fria från mobilerna och så avslappnade man bara kan bli. Tusen Tack Susanne❤️

Jag styrde sedan bilen hemåt och spenderade resten av kvällen lagom avslappnad med min lilla familj. Fredrik gjorde supergoda hamburgare till kvällsmat och sen somnade vi allihopa mer eller mindre ganska snabbt i soffan. Med andra ord en fantastisk födelsedag från början till slut.

Tack till alla er som spred lite extra kärlek och omtanke till mig på min födelsedag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *