Allt började förra lördagen när Siri fick feber på kvällen. Sen började hon hosta osv. Näst på tur att bli dålig var jag som fick feber och mådde urkasst med start i onsdags. Algot blev risig nästan samtidig som mig(som tur var, då han var lika trött och stilla som vi andra) Fredrik hade två riktigt risiga dagar då även han var smått golvad.

Alltså det var längesen vi var så här långdraget sjuka allihopa i en förkylning. Men nu börjar vi må bättre. Jag har en gnutta mer energi idag känner jag och har tom. Tvättat. Ligger lite efter i ALLA hushållssysslor efter denna vecka med sjukdom. Idag ska jag försöka komma ikapp på några punkter.

Imorgon är Fredrik ledig och jag med så då ska vi köra sorteringen till Åvc och även rensa ut några prylar som ska få följa med dit. Jag gillar att rensa som ni vet, men kan säga att vi aldrig blir klara.

Jag förstår inte hur man kan vara så förlamande trött. Nästan samma som jag kände där ett tag i graviditeterna med barnen. (Men gravid är jag inte och har inte tänkt att bli på många år om ens någonsin. ) men sen när jag funderar så är det ju också en vecka som varit precis kass dag som natt så inte direkt konstigt att vara trött. Men idag som sagt har jag en liten gnutta mer energi.

Hoppas ni får en fin dag allihopa.

-Angelica-

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *