Idag (eller ja rent tekniskt igår för klockan hann visst bli 01)är det faktiskt inte vilken dag som helst utan vår älskade Rockys födelsedag. Han blir hela 11 människoår sisådär 77 hundår eller 84, beroende på vart man kollar detta. Inte konstigt han är lite grumpy och småsur ibland när någon cyklar förbi eller för all del går förbi vår trädgård.

Jag minns så tydligt den där dagen då vi fick mejl från uppfödaren som vi valt, hon hade skickat bilder på valparna som kommit. Och då vi redan innan bestämt oss för att vi ville ha en röd hane blev vi totalt överlyckliga för att det fanns just en sådan i denna kullen. Vitterklippens Rocky hette han.

Jag hade sedan innan bestämt att han hos oss skulle heta Peppar. (Vi hade ju nämligen Gerbilen Chili)

Så kom äntligen dagen då vi fick hem våran underbara valp. Men inte var han en Peppar åh nej han var verkligen en Rocky, så han fick behålla sitt namn som ju var sådär precis självklart.

Första tiden var jag hemma själv med honom då Fredrik var med sin familj på en Danmarksresan. Jag funderade då på att byta namn på Rocky till skuggan eller spöket. Han följde efter mig vart jag än gick.

Alltså Hur Sööööt??!

Nu såhär 11 år senare kan jag säga att även om han kanske inte får samma uppmärksamhet som han en gång fick så är han absolut inte mindre älskad för det. Vad skulle vi göra utan vår Rocky, världens bästa är han!!

Grattis Rocky på din speciella dag❤️

Du är dem finaste hunden som finns!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *