I morse vaknade vi i en snöglob, eller det kändes så när man kikade genom fönstret. Siri utbrast glatt ”men det är ju inte julafton idag väll?” Hon förknippar snön med självaste julafton och det gjorde jag med när jag var liten. 

✖️✖️✖️

Jag åkte mot jobbet aningens tidigare idag, hade ju ingen aning om hur vägarna skulle vara. Men det var faktiskt helt ok. Vägen hem var dock något hal. Men sakta och säkert så kom jag hem. Men jag trodde i ett ögonblick att bilen paja. Haha ja herregud. När jag och Paulina (som jag skjutsade hem efter jobbet ) skulle sätta oss i bilen tänkte jag ställa min väska i baksätet, men den dörren vägrade öppna sig så jag gav upp det försöket. Men på hemvägen så tändes helt plötsligt alla lampor i bilen och det började pipa som sjutton. Och de där sekunderna innan jag såg symbolen för öppen dörr blev jag smått orolig kan jag erkänna. Men det var snabbfixat när jag väl kom till en p-ficka. 

✖️✖️✖️

Fredrik och barnen hade gått en sväng till Farmor&Farfar, så jag stannade till där en stund också. Alltid så mysigt att ses. Sen hem, mat och nu sover Siri. Men Algot tjattrar på där nere här jag. VART FÅR HAN ENERGI IFRÅN? 

✖️✖️✖️

Imorgon är det dags för dagis igen för Siri&Algot och jobbdagar för oss vuxna. Efter x antal rundor med magsjuka blir det dag 2 för barnen på dagis i november. Då förstår ni att vi varit sjuka så galet mycket. Så nu vill vi vara frisk minst till nästa år. 

✖️✖️✖️

Det sköna med att jobba helg är att måndagsångest inte existerar, dock finns det många nackdelar med att jobba helg också. Missar så mycket tid med familjen. Det bär verkligen emot att lämna dem här mysisarna hemma. 

Natti Natti

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *