Idag var jag tillbaka på jobbet efter vabb måndag&tisdag, följt av tre dagars ledigt. Var riktigt taggad över att jobba idag. Och vi var ett dreamteam som vanligt!! 

Klockan 15 slutade jag, då traskade jag bort till Guldaffären där jag köpte present till Anton från hela familjen. När jag gick hela långa gången bort till guldaffären slog det mig hur bra min kropp faktiskt är just nu. Minns för några år sedan då jag knappt kunde gå halva den biten. Pga värken i leder och inflammationen i höfterna och fötterna. Jag är tacksam VARJE dag över hur bra jag mår. Jag kan förvisso knappt sätta mig på golvet och ta mig upp igen pga knäna men jag kan GÅ! och det värdesätter jag verkligen. 

Efter inköp av present nyttjade jag ett av presentkorten på jobbet. Vi vann en jacktävling för några veckor sedan och då fick vi p-kort att handla för på jobbet. Det blev en pyjamas och nya gosesockar för min del. Så fint mönster på pyjamasen, den åkte på direkt efter duschen förut. 

Efter att ha depåstoppat på Ica landade jag hemma hos mina älsklingar, taco-kväll hade vi bestämt. Hur gott som helst efter en dag på jobbet. 

Efter lite fredagsdisco har vi nu släckt discolampan som gör oss aningens yra i huvudet och Just nu ligger jag och Siri istället uppe och väntar på att Fredrik ska lyckas söva den något bångstyrige Algot nere för så fort han har somnat ska vi kolla på film. 

Imorgon vankas det snö och ny jobbdag. 

Trevlig Lördag 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *