Ja jag är vaken och klockan är strax efter 2. Jag har precis landat i sängen hemma efter att ha agerat taxi åt min käre lillebror. Känns skönt att veta att han är i tryggt förvar hemma hos sig nu. 

Gårdagen som jag fortfarande räknar som idag var en lugn och skön dag. Jag bjöd hit lillebror på lunch. Det blev en klassiker bestående av kokt potatis, kyckling, gräddig sås, grönsaker och gelé. Sen blev han kvar här en stund och lekte med Siri & Algot. Han är så go med våra barn. En av anledningarna till att han även är Algots gudfar. 

När Alex åkt hem så gick vi andra in och Algot somnade på mig. Siri fick några timmar med plattan medans jag slumrade och Algot stensov. Planen var att spendera eftermiddagen på lekparken men vi var toktrötta alla tre så vi väntade kvar hemma tills Fredrik kom från jobbet. Då åkte vi fram en kort stund till Stadsparken och lekte innan vi handlade lite förnödenheter (chips alltså!) och åkte hem. 

Och nu har jag även skjutsat hem lillebror som sagt så nu ska jag försöka sova. 

Men jag måste bara tipsa om en nyfunnen/nyvunnen(?) favorit på youtube. Hon heter Tati och testar, tipsar och gör typ allt inom kosmetikens värld. Mängder ned tutorials, massa tester och recensioner vilket jag tycker om. Så inspirerande och rolig på samma gång. Så in på youtube och kika på hennes kanal om ni gillar makeup och andra skönhetsprodukter. 

Natti natti

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *