Idag har vi haft en så himla härlig dag från början till slut. 

Vi startade med sovmorgon följt av sen frukost. Vid lunchtid packade vi in oss och åkte mot Mularp för lite jordgubbsplockning (en av punkterna på sommarlistan) 

Siri hittade typ den största. Algot käkade upp typ alla.Alltsp hur gott är inte solvarma jordgubbar.
Efter jordgubbarna så var vi ändå lite hungriga så vi tvättade av oss det mesta röda och åkte till McDonalds i Falköping. Efter maten åkte vi upp till Ålleberg och där tog vi en glass och njöt av utsikten. 

Moln överallt. Fantastisk utsikt. 
Hem åkte vi och mellanlandade i trädgården hos Linda&Anders. Och hämtade upp Rocky som varit där. Landade hemma några minuter och öppnade ett paket som kom till SiriSmulan innehållande hennes nya dagisväska. 

Alltså den var så galet söt! Algot fick ju en rävväska för några månader sedan som vi beställde från samma ställe. Vi är så otroligt nöjda. Jättefin kvalitet och snabb leverans. Verkligen toppen! Väskan kommer från RofaDesign och just nu har dem 20% på alla väskor. Siri älskar sin nya väska och jag med. 

Plötsligt plingade det till i mobilen och så blev vi hembjudna till Alexander. Så vi köpte med korv m.m så åkte vi ut dit och spenderade kvällen. Med kattungemys, grill, biltvätt och lite fyrhjulskörning. Lillebror tvättade våran bil✌🏻Algot gillade kattungen och Siri är typ kär i kattungen.

Så som ni förstår så har vi verkligen haft en lugn och spontan dag idag. Och ni som känner mig vet att jag är mycket för att planera osv. men den här spontana dagen var precis vad vi behövde just idag.  

Imorgon är det jobb och pilbåge för Fredriks del, Jag och barnen får se vad vi hittar på. 

Nedräkning till Semester!!! Snart snart….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *