Jag kan inte förstå att Siri om drygt 1,5 månad fyller 5 år!! Dem 5 åren har gått fortare än mina övriga 27 år tycker jag. Och även om jag vill skrika ”STOPPA TIDEN!!” Så kan jag inte vänta nog efter att se vem hon kommer bli när hon blir äldre. 


Vi pratade lite i vanlig ordning när jag nattade henne igår. Efter sagan(som numer oftast består av kapitelböcker med knappt några bilder i) låg Siri och pratade om hur det blir när hon blir stor, hon ska ha en egen familj det vet hon och några barn kom hon fram till. Sen undrade hon om inte Algot kan få bo hos henne i hennes hus också. ”Han kan ju vara min familj med” 


Och att höra henne prata om sin lillebror på det fina sättet får mig att le sådär ytterst fånigt så att jag nästan börjar storgråta. Och att höra henne prata om sin framtid är så härligt. Vad hon vill bli har hon nog inte bestämt säger hon, och även om jag försäkrar henne om att hon har lååång tid på sig att fundera på det så vill hon nog gärna bestämma sig redan nu. 

Tänk i snart 5 år har våra dagar förgyllts av hennes närvaro. Och hur bra vi än hade det innan när det bara var två personer och en hund så blev det så himla mycket bättre när Siri kom. Och när vi även fick Algot så kändes familjen liksom komplett, i alla fall för stunden (……..och ett långt tag framöver!) 

Vi är så lika på många sätt jag och Smula. Jag minns så tydligt att även jag var så himla blyg när jag var liten, därför är hennes blyghet inget jag oroar mig över. Vi är nog lika pyssliga och finurliga båda två vilket är så roligt. Allt smått och pilligt kan vi sitta och greja med i timmar. Det finns många likheter med mig och många likheter med Fredrik. Hon är det bästa av oss två helt enkelt❤️

Sen är hon ju så förbaskat söt med!! Att man kan älska någon så mycket! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *