På förmiddagen gjorde jag något viktigt! Något jag aldrig ser fram emot, något jag motvilligt går på men som jag aldrig skulle hoppa över!! Jag var och lämnade cellprov på mvc. 

Den där gynstolen kan vara den hemskaste i världen….även om jag blivit mer härdad efter två förlossningar. ”Kana lite längre ner du….lite till….ja liiite till…sådär ja nu ska jag bara höja stolen lite ” 

JAAA men vad bra då kommer jag ju i precis rätt höjd…🙈Tankar som ”Fis för Guds skull INTE NU!, Undrar om allt ser bra ut” osv. Cirkulerar frenetiskt i huvudet. Och ärligt talat tycker jag att det känns obehagligt med dem där instrumenten osv. Men provtagningen  är fruktansvärt viktig!! Och om något skulle vara på tok så skulle jag vilja veta det! Därför avbokar jag Aldrig just det besöket.  Risken är då att man missar att boka ny tid och kanske missar en förändring som inte är bra. 

Så idag startade jag dagen med något Viktigt! Det känns bra! Och nu ska jag bara vänta i sisådär 2 månader på svar. Och jag håller tummarna för att det även denna tredje / fjärde gång visar på inga förändringar. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *