Så himla skönt med en helledig påsk! Och en extra dag imorgon.

Vi har haft en lugn påsk men ändå stressig på sina ställen…ni vet det där med att rodda två barn och ändå få något annat gjort däremellan och mannen är på jobbet. Typ så. 

Men påskafton firade vi först med Fredriks bror,familj och vänner. Vi stod för tårtan som blev mycket god! Efter några timmar åkte vi vidare mot Källefall och spenderade eftermiddagen och kvällen med min mamma och pappa, Susanne och hennes familj. En jättemysig dag från början till slut❤️ 

Idag tog vi en lugn start på dagen. Algot sparkade igång dagen redan vid 7, och Fredrik gick upp med honom mesans jag och Siri sov kvar några timmar till. Alltså det finns inget mysigare än att kramas med världens bästa Siri. 

På eftermiddagen fick vi spontant smabbbesök av mina svärföräldrar. Så roligt när dem kikar förbi tycker vi.❤️

Just nu har jag nattat Algot som var supertrött, risken är att han vaknar om någon timma och är pigg igen…vågar inte tro att han somnat för natten men jag håller tummarna. 

Siri&Fredrik är framme med pant och handlar veckans mat. Ganska skönt att slippa handla för min del. Jag ligger hellre och myser i soffan med en sovandes Algot. 

Imorgon fortsätter(ja typ börjar) städet igen. Jag vill ha lite ordning och rena golv tack. 

Hoppas ni haft en finfin påsk. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *