Hade jag dels hunnit förbi ett vägarbete, hunnit parkera i långtbortistan och även köpt biljett & banan på Pressbyrån✌🏻(glömde vatten men ja ja)  Japp jag åkte själv i bilen idag. Haha. Så jag kunde till och med andas lite frisk luft på stationen i Falköping….tyvärr har inte alla samma uppfattning som mig när det gäller frisk luft. Så nu har jag bestämt att jag ska påvisa lite lätt(eller mycket) att det inte är ok att stå och röka precis bredvid någon som är ickerökare!!! Och hur ska dem då veta det tänker ni? Då har jag ett enkelt knep…stå inte ens i närheten av andra människor när du röker. Perrongerna är stora…find your spot!! 

Anländer till Göteborg om sisådär 40 minuter och sen är det dag två med fina systeryster. Men idag blir det ingen shoppingrunda efter, det tillåter inte min plånbok. Så det blir ett litet snabbesök idag helt enkelt. 

Sen ska jag hem och mysa med mina älsklingar. Sen följer en helg som ska spenderas hemma. Städning och familj kan nog sammanfatta den. Välbehövligt efter en hektisk vecka. 

Det finaste som finns. Kärlek på hög nivå. 

Hoppas ni får en fin dag. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *