Jag kommer alltid vara Gravid, eller jag har inbillat mig! Osv…följt av Siris beklagande ”Jag får Aaaaldrig någon lillebror” Mars blev April och läget började kännas en aningens besvärande minst sagt. Jag har aldrig känt mig så osocial i hela mitt liv.

Fredrik livade upp mig med kommentarer om att jag såg väldigt spänstig ut…han ljög! Men det hjälpte. Haha 

Den 5 april började som vilken dag som helst..men framåt kvällen började jag känna värkar som var lite andra från Förvärkarna jag dragits med de sista två veckorna. Så vi åkte in. Denna bilden togs hemma innan vi åkte..uppgiven? Hehe. 

Efter 9,5 månad i magen och en natt på förlossningen bestämde denne lille krake sig för att äntligen (!!!) komma ut, den 6 April 2016 på bf+13. En svag dos med lustgas och En förlossning som jag ärligt kan säga var kick ASS awesome! 3900g och 53cm lång! 

En selfie sådär någon halvtimma eller två timmar efter förlossningen(tappade tiden där). Det första vi gjorde var att ringa hem till Mamma där Siri var. Och skickade massa foton till henne. Hon hade sagt ”Han är ju så söt så jag spricker” när mamma visade bilderna. Och när vi pratade frågade hon när hon fick träffa lillebror. Så vi bestämde att dagen efter skulle hon äntligen få träffa honom. Jag grät redan när vi pratade i telefonen. 

Alltid vid sin lillebrors sida, redan från början. När man ser dem tre som betyder mest i hela världen. Kärlek!Den här bilden beskriver det första mötet mellan syskonen. En så stolt Storasyster och en pytteliten lillebror som är så älskad från första stund. Det där första mötet blev tårfyllt från min sida kan jag säga. Och helt hjärtskärande var det att säga hejdå till Siri och Fredrik när dem hälsat på och skulle åka hem igen. Hemlängtan var oerhört påtaglig.
Efter tre dagar på B B fick vi ok att åka hem. Tre dagar kändes som en evighet. Men ändå tryggt att vara kvar så blåsljudet på lillebrors hjärta kunde kollas upp ordentligt. I samma rum och i samma stol satt jag fyra år tidigare med Siri och nu mitt i natten  ammade jag lillebror. Känslorna var lite all over the place om jag säger så;)
Perfekt! Sötaste lillebror..som hann bli Tre dagar innan han fick sitt namn. 

Självklart var han en liten Algot! (Som vi först efter fick veta var ett släktnamn!) Glömmer aldrig när min pappa sa i telefonen ”fråga hur lille Algot mår!” Ungefär två minuter efter att jag och Fredrik bestämt att han var en liten Algot. Så häftigt ! 

Det här ögonblicket minns jag så tydligt, äntligen var vi samlade igen. Jag var hemma och vår Algot hade äntligen Kommit till oss. 

En nyfödd fotografering blev det såklart. 
En till synes glad liten skrutt.Siri lärde sig skriva sitt namn helt själv. 
April var en härlig månad, men då amningen strulade och Jag hade otroligt ont mest hela tiden i brösten så de där mysiga amningsstunderna kom liksom aldrig. Algot var missnöjd mycket vilket nog också berodde på amningen. Livet som tvåbarnsmamma gav sig tillkänna helt enkelt. Men så tacksam för att ha två friska och fina barn. Och Siri visade sig vara världens bästa storasyster, jag finner inga ord som kan beskriva den kärlek hon känner för sin lillebror. April var månaden då vi äntligen blev en till i familjen. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *