Äntligen var vår Bf månad här!! Som vi längtat och vad fort graviditeten har gått…hann jag tänka! 

Skötbordet kom på plats..vi fick ett helt underbart babynest som älskade Svärmor sytt. Jag blev så rörd att jag näst intill började gråta! Lillebrors kanin blev klar.jag fick en underbart fin present av mina vänner. Siri valde kläder till BB väskan som nu blev packad äntligen, ute i sista minuten….tänkte vi. 
Siri fick en egen pysselhörna. Den blev så fin och så uppskattad. 

Vi blev helt inne på Hamapärlor, och jag sorterade sisådär 25 000 pärlor. Men så roligt när allt var sorterat. 
Jag var hungrig typ jämnt men fick knappt plats med någon mat. 

Siri köpte en alldeles egen liten present till Lillebror och slog in den helt själv. 

Vi rockade sockorna såklart. 

Vi fick vårkänslor och invigde vårjackan.Siri underhöll mig när jag var slö.Vi hade picknick ute men Siri tyckte det var synd att vi inte hade termobyxor på oss så vi gick in igen. En Dag på Stellas lekland. Påsken kom och Siri fick besök av en alldeles speciell påskhare. Haha. Mitt ”lilla” påskägg ville då inte kläckas. 
Bf datumet kom och gick skulle man kunna säga och Jag började känna mig en aningens sprängfylld och väldigt redo för att föda….eller rättare sagt jag kände mig färdig som gravid! 

Ungefär så! 
Så Mars bjöd på mycket. Bland annat fick Siri en alldeles ny liten bedårande kusin,  men storasyster blev hon inte. Och till och med jag började tro att det ALDRIG skulle komma någon lillebror. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *