Då vi firar jul inte mindre än två dagar på raken (3 om vi räknar med lilla julafton 23/12 här hemma med bara lilla familjen) så är det lite kläder som går åt. 

Jag må vara löjlig men jag tycker det är viktigt och roligt att hela familjen klär sig lite sådär extra fint just de där juldagarna. Det är minnen jag har från min barndom att vi alltid hade fina kläder på oss, och jag gillade det. 

Siri har dragit iväg på längden och många klänningar i gaderoben är inte längre lagom, men hon har i alla fall en som är superfin på henne (fast helt ärligt är hon den finaste i allt). 

Jag köpte en jul outfit till Algot i veckan, han kommer få ha lite gammaldagsa kläder på sig…Newbie såklart. Ett par hängslebyxor, en body med fluga och så en kofta. Och när jag var på Kappahl så spanade jag in en klänning till Siri…som liksom även den var lite gammaldags. 

Den här klänningen, den påminner om både Madicken och barnen i Bullerbyn men även om lilla Ida i Lönneberga. Och så mycket juligare än så här kan det väll inte bli? Men 349kr för en klänning som kanske inte används så värst mycket kändes onödigt….så klänningen fick vara kvar i butiken. Men så loggade jag in på kappahls appen och där fanns en rabattkod med -30% ….gällde tom. 12/12 så japp jag la en beställning fem i 12😅 

Tanken är att hon ska ha den vid jul och sedan få ha den till utklädnad. Jag bara älskar den. Snart hoppas jag på att den kommer hem också. Det har tagit några extra dagar tycker jag allt. 

Hur brukar ni andra känna med nya kläder på julafton ? Eller rättare sagt brukar det vara lite mer finklätt även hos er? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *