I veckan fick jag ett sms där det stod att vi fått en plats på ridskolan om vi fortfarande var intresserade. Skyndade mig att smsa tillbaka att vi absolut ville börja. 

Siri har nämligen pratat länge om att hon vill börja rida. Och när Aktivitetshäftet damp ned i brevlådan var det just på sidan om ridskolan som Siri fastnade lite extra. Och det är första gången hon själv sagt att hon verkligen vill testa något så vi hänger på.

Så när jag berättade för henne att vi fått plats på ridskolan blev hon sa spänd och glad att hon nästan inte visste vart hon skulle ta vägen. Och de dagarna fram tills idag har liksom släpat sig fram. 

Men ÄNTLIGEN var dagen kommen. 

Så 15.40 var vi på plats och kände oss lite bortkomna men fick snabbt hjälp av den ena ledaren. Och vi märkte direkt på Siri att hon kände sig hemma. Ni som känner henne vet att det är en lite blyg och försiktig tjej i början som gärna inte pratar direkt osv. Men nu började hon prata direkt och berättade för ledaren att det minsan var hennes första gång. Jag och Fredrik bara tittade förundrat (och inte så lite stolt) på varandra. 

På listan stod det att Siris häst hette Cleo, så vi letade reda på rätt box och fick sedan hjälp med träns och sadel. Sen är det meningen att vi ska fixa det själva. Så jag får allt damma av mina hästkunskaper lite. 

Sååååå förväntansfull och lycklig! Fredrik..ja han blev lite lätt uppäten. Haha

Och hästen var inte alls liten kan jag meddela. Siri reflekterade inte över det faktumet men det gjorde mamman. Haha. Men det sa jag inget om. 

Fredrik är så långt ifrån en hästmänniska som man kan komma men han fick ta tyglarna och leda idag. Och det skötte han galant måste jag medge.

Liten tjej men ändå så stor. 

Korten blev lite suddiga men Siri hade det största leendet på läpparna hela tiden. Jag blev helt varm i hjärtat. Och Fredrik sa att hon lyssnade så noga och gjorde precis som ledaren sa att man skulle göra. 

De andra hade gått ca 4 gånger innan men detta var Siris första gång. Hon fixade skritt, volt, halt och t.o.m trav!! 

När dem var klara så skulle dem hoppa av och det gjorde hon nästan helt själv. Fredrik stod mest bara redo och tog emot. 

Alltså jag är så otroligt stolt över denna goa unge! Hon har verkligen hittat något som hon bara älskar att göra. 

Kärlek. 

Så nästa söndag är det ridskolan igen❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *