Onsdag betyder ledigt för Fredrik. Alltid mysigt! Och även lite extra sovmorgon för min del…helt ensam i vår stora säng. Fattar ni vilken lyx! Annars har dagen slöat fram då Algot ju inte är toppennöjd med att roa sig själv utan kräver min uppmärksamhet typ hela tiden, och den får han så klart! Det är bara att lägga frustrationen åt sidan (frustrationen över ett halvstädat vardagsrum, en stökig toalett osv.) Barn är barn en väldigt kort tid och en bebis är bebis ännu kortare, så självklart går dem före allt annat. 

Fredrik och Siri lämnade hemmet några timmar och åkte på pumpajakt, plockade kastanjer och handlade lite smått. Mysigt för dem att ha egentid tillsammans med. I eftermiddag ska jag och Siri iväg på gympan, vi får se hur det går denna gång. De första gångerna har gått bra, bara att vi absolut inte får gå upp till läktaren utan måste sitta med där nere i salen. Men förra veckan var det katastrof sa Fredrik, då ville hon inte alls vara med. Så vi får se idag helt enkelt. Uppvärmningen avskyr hon för att det blir hög musik och att det blir för mycket på en gång, så den står hon mest stilla på men sen är hon med på allt det andra. Men inte förra gången då ville hon ingenting. Så vi får se hur det känns idag helt enkelt. 

Just nu ligger Algot och sover på mig och jag ska testa med att lägga honom i vaggan så jag kan fixa lite under tiden. Denna lilla del av vardagsrummet är ialla fall dammfri. Man får ta det i små små delar helt enkelt. 

Ha en fin dag. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *