Igår hade vi en slapp söndag. Jag städade och fixade hemma men blev liksom aldrig klar innan jag påbörjade nya projekt…summa sumarum det är stökigt igen! Fredrik var vrålförkyld stackarn och var verkligen riktigt risig, så han fick bädda ner sig i soffan några timmar. Efter en ganska grå dag tog vi kväll och tänkte väll att nattningen skulle gå bra…ehum. Vi delade upp oss så jag och Algot var nere och Fredrik nattade Siri uppe. Efter ca 20 minuter somnade Algot. Efter kanske 1 timma kom Fredrik och Siri ner igen. Pappan var aningens tröttare än barnet kan jag säga. Siri var allmänt speedad och lyckades väll på sätt och vis även väcka barnet av mindre modell, även om det nog inte enbart var hennes fel. OH NOOOOO! Så runt 23 tiden somnade våra älskade barn! Och dryga halvtimma. Efter somnade två trötta föräldrar. 

Så förra veckan slutade kanske inte sådär härligt som vi önskat. Men denna veckan började bra ändå. Fredrik började 9, så han och Siri fick sköta sig själva på morgonen innan dagis och jobb. Jag lät Algot sova och passade själv på att halvsova en stund extra. Algot vaknade ca 10.15….det tar på krafterna att vara uppe sent, följt av att småäta en hel natt. 

Upp kom vi och ja pyttelite fick vi gjort på förmiddagen (som typ sovits bort.) Dock bestämde sig den lille Herren att idag…”ja då matvägrar jag!” Så knappt någon gröt till frukost, följt av skrikpanik till lunch och kanske två skedar mat, väldigt ovanligt senario med matvägran! Det enda som dög var bröstet…så ja han har ammat desto mer idag än vanligt. 

På eftermiddagen hämtade vi upp Siri och så åkte vi till Skövde. Vi är en rätt Nice trio faktiskt och har riktigt roligt tillsammans. (Men absolut roligast har vi nog ändå som kvartett). 

Vi avverkade:

Dollarstore (våtservetter)

McDonalds (Siri var enligt henne själv ”vrååålhungrig, men en och en halv nugget senare insåg vi att nej så farligt hungrig var hon nog inte..men Lillebror fick äntligen i sig lite gröt!) 

Djurmagasinet (Rockymat, då det ej säljs här i stan. ) Siri passade även på att hälsa på hos kaninerna och fiskarna. 

Coop (Algotmat!) vi fyllde på ordentligt med matburkar  och gröt, för hur mycket jag än skulle vilja vara kreativ och laga egen barnmat så vet jag att jag inte lär göra det inom en snar framtid i alla fall. 

Sen hålla Siri vaken med roliga lekar hela vägen hem och hämta pappan efter jobbet. Och vet ni min taktik med att trötta ut barnen lite extra funkade dag 1 och även om klockan hann bli 21.30 innan dem slog igen sina blå, så är det en klar förbättring måste jag säga. 

Måste bara visa. Siri blev överlycklig då ”alla fiskar ser så ledsna ut…men här är ju en glad fisk” och visst ser den glad ut ändå. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *