Fredrik är ute och beskär träden, Rocky ligger i soffan och fiser. Algot sover i vagnen. I ugnen står en kladdkaka som snart är klar…..”men har hon inte glömt någon nu” tänker ni?!

Ni förstår bland det första Siri sa imorse var nämligen ”Åh..idag skulle jag vilja åka till Farmor och pärla, bara jag och hon” Så vi ringde farmor och nu är Siri där och leker och pysslar lite. Jag råkade följa med in en kort sväng när vi lämnade och ja det fick jag knappt för den lilla damen. För hon skulle minsan vara där själv! 

Jag förstår henne, en mysig och lugn söndag med farmor och farfar, där slipper hon dela uppmärksamheten med en lillebror. För även om hon älskar sin lillebror mer än man kan sätta ord på så behöver hon få vara bara Siri ibland, inte storasyster, utan bara Siri. 

Vi prata om det här hemma hur konstigt det känns att inte ha henne hemma. Vi skulle liksom inte göra något särskilt just idag utan bara fixa och dona här hemma. Nästan så man får dåligt samvete över att ha ”barnvakt” då. Fredrik kände likadant. Vi får nog börja tänka i lite andra banor tror jag haha. 

Vår stora underbara Sirismula. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *