Man kan ha dåliga dagar, det är ok. Man kan även ha riktiga skitdagar, det är också ok intalar jag mig just nu. 

Jag har nedräkning till tisdag då jag ska på besök på Reumatalogen i Skövde. 

För tillfället är det mitt vänstra knä som är så svullet att mitt högra ser benigt ut(det högra är INTE benigt !!) Men att gå med ett knä fyllt med betong…för så känns det faktiskt…är nog inte värst ändå. Nej värst är armbågen, även den på vänster sida.. Den har tydligen bestämt sig för att inflammera sig lite, låter ju väldigt fancy men så är tyvärr inte fallet. Vet ni hur mycket man använder sina armbågar? Nej det visste faktiskt inte jag heller förens idag. Att vända sig i sängen är smått omöjligt, likaså att lyfta Algot på ett vettigt och smidigt sätt. 

Om nu inte det vore nog så kan jag toppa det hela med en påbörjan till mjölkstockning eller annan typ av inflammation i vänster bröst. Det är rött och varmt och inte alls behagligt att se på, ja inte att ta på eller amma med heller för den delen. Vilken ”tur” då att det är Algots favvis…han vägrar nämligen numera höger bröst så det vänstra är det som gäller helt enkelt. Det högra biter han bara i men vägrar äta ifrån.

Så om ni vill ha ett vänsterben, en vänsterarm och ett vänsterbröst kan ni väll höra av er. Alla delar är tyvärr smått defekta men det kan vi kompensera med ett billigare pris vet ni. 

När ni läst ända hit kan ni ju lätt kanske uppfattat mig som en aningen gnällig person. Ja det har ni då inte fått om bakfoten för idag gnäller jag! 

Nu har jag bäddat ner mig i sängen..på tok för tidigt. Men lär nog somna snart ändå med tanke på min feberkänsla i kroppen. Nedräkningen till Tisdag har börjat…kanske blir det tappning av knät…kanske en kortisonspruta i armbågen..spänningen är olidlig(hör ni ironin i min röst?!) 

MEN…på onsdag då kommer det vara en toppendag hur som helst för då är det äntligen dags för klipp och färg hos min namne (heter det så när man har samma namn? Det är det jag menar i alla fall) Och en ny frisyr är precis vad jag behöver just nu känner jag, och så lite underbar färg på det. Kommer bli fantastiskt:) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *