Vilken fantastisk vecka detta har varit!!! Helt galet bra faktiskt. Stressig såklart men jag håller med Fredrik om att vi faktiskt inte har stressat. Var sak har fått ta sin tid helt enkelt. 

Just precis nu sitter jag i soffan, bredvid ligger en sovande Algot som efter att ha fyllt magen riktigt ordentligt faktiskt somnade. Prisa Bärselen!! Han har nämligen lite svårt att komma till ro, men sätter man honom i bärselen och fixar och grejar här hemma, ja då somnar han på några minuter och oftast kan man sedan lägga ned honom utan att han vaknar till. 

När Fredrik nattat klart Siri ska jag åka fram till stan och handla lite. Amningsinläggen tog slut förut!! Panik! Jag som liksom läcker som ett såll är beroende av sådana. 

I morgon börjar vår vardag igen. Fredrik börjar jobba och Siri börjar på dagis. Tänk att dem där 8 veckorna redan är slut. Vi har trivts med att vara hemma och ha sommarlov. Men nu längtar nog faktiskt Siri tillbaka till sina kompisar. 

Min vardag drar också igång, och efter en del intensiva veckor är det faktislt ganska skönt att bara få vara. Algot är ju dessutom så mycket nöjdare nu vilket gör att det är så härligt att spendera dagarna med honom. Och Siri med för den delen, hon är ju bara 15 Tim på dagis och det räcker tycker vi. 

Nu ska jag knåpa ihop lite nya inlägg till bloggen tänkte jag. Barndopet och Astrid Lindgrens Värld förtjänar egna inlägg. 

Trevlig kväll Allihopa. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *